Аляску вразив ще один потужний землетрус. Його магнітуда становила 5,6, що вважається дуже сильним. Епіцентр знаходився в 13 кілометрах від міста Анкорідж.

Президент США Дональд Трамп підписав розпорядження про надзвичайну ситуацію в штаті.

“Президент доручає Департаменту національної безпеки Федерального агентства з надзвичайних ситуацій (FEMA) координувати всі зусилля, спрямовані на допомогу в ліквідації наслідків стихійних лих, які мають на меті пом'якшення труднощів та страждань, що виникли внаслідок надзвичайних ситуацій для місцевого населення”, - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Білого Дому.

Раніше штат Аляска вразив землетрус, потужністю 7,0.За даними поліції Анкоріджа через сильні підземні поштовхи в місті було зруйновано багато адміністративних будівель і житлових будинків. Землетрус призвів до сильного пошкодження інфраструктури, закрито багато доріг і мостів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачі соціальних мереж засипали їх повідомленнями з наслідками стихії. Багато людей були змушені тікати через сильні поштовхи на вулицю

Нагадаємо, що Тихоокеанському узбережжю штату загрожує цунамі.

Раніше “Знай.ua” писав, що Україні загрожує серйозний землетрус в найближчі 10-20 років. Сейсмологи припускають значні руйнування і шкоду, жителям Закарпаття рекомендують перебиратися хоча б на час в більш безпечні регіони.