Тернопільський гурт під назвою "Фіра" переспівав знамениту пісню співачки Квітки Цісик. Композиція активно набирає тисячі переглядів у Yuotube. Зараз під відео вже більше 28 тисяч переглядів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Кавер-версію до пісні "Коханий" написав учасник гурту Сергій Степанів. Популярність нової версії пісні пояснює тим, що вона відома і давно полюбилася слухачам.

"Тішуся, що ми її не зіпсували, бо мали б протилежний успіх",- каже музикант Сергій.

У свою чергу солістка гурту Ірина Музика розповіла, чому гурт обрав саме цю пісню для виконання. жнка розповіла, що Квітка Цісик її улюблена співачка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вона мені дуже близька, я переслуала всі її альбоми, розумію її душу та майстерність", - наголосила солітска "Фіри".

Торік "Фіра" зняла на цю композицію кліп, який став вмить популярним у соцмережах. Зйомки кліпу відбувались поблизу рідного міста виконавців - Тернополя. Без курйозів не обійшлося. Поле на якому вирішили знімати кліп, просто перед зйомкою - зорали. Музиканти швидко почали шукати іншу локацію для зйомок. Втілити задум їм таки вдалося. Записали його за один день.

Ірина Музика каже, що це не остання кавер-версія, невдовзі вони представлять ще одну композицію, але яку саме, таємниці не розкривають.

Гурт "Фіра" існує з 2006 року. Музичним продуктом цього колективу є своєрідне поєднання фольку із делікатним вкрапленням джазу, кантрі, латино та популярної музики. Власне уміле поєднання цих стилів дозволяє українській народній пісні звучати по-новому, цікаво, свіжо та сучасно, сповнюючи її особливою глибиною, проникливістю та драйвом. Гурт також виконує власні оригінальні композиції.

Нагадаємо, що українці активно обговорюють кліп українського гурту "ЦеШо" до пісні Hate, з якою музиканти хочуть позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські евробляхи потраплять на блакитний екран: знімають епічне кіно про розмитнення.

Також "Знай.uа" повідомляв, що День святого Валентина 2019: який фільм подивитися з коханою людиною.