Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський вперше відреагував на бойкотування

Кандидат у президенти України і відомий шоумен Володимир Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, в якому обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".

"По-перше, я вдячний. Я вражений трошки, але вдячний. Такого маркетингу Студія Квартал 95, а саме - фільм "Слуга народу-3" ніколи б не отримала", - заявив Володимир Зеленський у своєму коментарі журналістам.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

ПриватБанк наживається на виборах президента

Колишня фінустанова Ігоря Коломойського, а сьогодні приватизований ПриватБанк виявився найпопулярнішим банком серед кандидатів на виборах президента-2019. Центральна виборча комісія назвала банки, в яких кандидати на пост президента України відкрили рахунки своїх виборчих фондів.

буллінг в школі
буллінг в школі

За буллінг почали карати

Нещодавно в Україні набув чинності закон про протидію буллінгу. За буллінг передбачено штраф 850-1700 грн або громадські роботи 20-40 годин. Якщо це сталося повторно протягом року або ж порушувала група осіб, то штраф становитиме 1700-3400 грн або громадські роботи на строк 40-60 годин.

Ольга Скабєєва
Ольга Скабєєва

Путінська пропагандистка Скабеєва розбилася у страшній ДТП

В Москві в результаті ДТП на одному з перехресть отримала важкі травми кремлівська пропагандистка Скабеєва. Про те, що в ДТП потрапила Скабеєва, розповів один з учасників аварії, він же і викликав швидку допомогу для постраждалої. До того ж, Скабеєва і сама спровокувала ДТП.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Кабмін повернув Супрун до роботи, але поставив одну умову

Кабінет Міністрів дозволив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України, крім виключних повноважень міністра як члена Кабміну. Відповідне розпорядження ухвалили в середу, 13 лютого. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.