У так званій "ДНР" критично бракує лікарів – це визнають самі окупанти, розповів в Twitter український журналіст Денис Казанкий, який зараз перебуває на окупованих російськими військами території.

«В молодій республіці не вистачає лікарів. Як же так? Ніхто не хоче працювати за 1500 грн заради руського міра. Все до фашистів і карателів поїхали», — написав журналіст у коментарі новости одного з сепаратистських ресурсів, в якій повідомляється про брак у «республіці» понад 5 тисяч лікарів.

У коментарях до публікації журналіста користувачі соцмереж написали:

«По-путінськи можна прокоментувати: «Навіщо лікуватися, якщо все одно помирати»»

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Поїхали годувати хунту, це погано»

«Щоб рвати подорожник, обдирати кору з дуба і виписати рецепт на спиртову настоянку глоду освіта не потрібно, нехай беруть народних цілителів і гомеопатів за покликанням»

Нагадаємо, раніше ми писали про чергової перемоги українських снайперів: у мережі з'явилося відео ліквідації бойовика.

Снайперської пари на відео ліквідувала більше 12 бойовиків за останній рік.

В Інтернеті з'явилося вражаюче відео роботи снайперів одного з підрозділів ЗСУ. Так, за твердженням Анатолія Штефана снайперська пара, чия робота була відображена на відео, ліквідувала протягом минулого року 12 бойовиків.

Ролик роботи наших хлопців на "передку" потрапив на простори Інтернету завдяки військовослужбовцю з позивним "Штірліц" (в побуті Анатолій Штефан). У ролику показано як українська снайперська пара проводить ліквідацію бойовика російських окупаційних військ в нічний час. Даний ролик можна знайти у вільному доступі на YouTube.

Нагадаємо, послідки Захарченко продають захоплені в Донецьку квартири за копійки: фотофакт

Як повідомляв портал Знай.ua в окупованому Донецьку їздять маршрутки-вбивці. В місті спостерігається тотальний занепад, навіть громадський транспорт перебуває в настільки жалюгідному стані, що на ньому по-справжньому страшно їздити.

Знай.ua писав, що путінський генерал зарахований в легендарну "бригаду 200", бойовики терміново ховають труп. "У сепаратистів відбулися конфлікти між собою, і таким чином був убитий російський генерал. Вони цього не будуть визнавати і хочуть всю провину пропагандистськи скинути на українську сторону", - розповідає військовослужбовець Максим.

Дивіться: сепаратисти скаржаться на "кадровий голод"