КМДА вирішила долю кінотеатру «Київ»: будівлю буде передано в оренду на 10 років, і вже їсть 5 претендентів – п'ять юросіб заявили про намір орендувати приміщення, розповідає прес-служба мерії.

Будівлю оцінили в 170 775 900 грн, стартова орендна плата буде складати 569 253 грн, без ПДВ.

Про намір орендувати приміщення заявили ГО "Фонд "Молодість", Прат "Мультиплекс-Холдинг", ТОВ "Планета Кіно", ТОВ "Компанія "Таурус-Альянс" та ТОВ "Сінема-Центр", повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак.

"Кінотеатр "Київ" продовжить свою роботу в нинішньому форматі – з акцентом на фестивальний профіль, покази арт-хаусного кіно ... Зокрема, згідно з попередніми умовами конкурсу, орендар повинен приділяти значну увагу популяризації українського національного кінематографа, продовжити співпрацю з найбільшими міжнародними кінофестивалями (КМКФ "Молодість", "DocuDays", "КРОК", Одеський МКФ), посольствами для проведення фестивалів національного кіно різних країн; здійснювати покази артхаусного кіно, а також проводити освітні та благодійні заходи", - заявив заступник голови КМДА.

Рішення про передачу будівлі кінотеатру "Київ" в оренду буде прийматися на конкурсі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Постійна комісія Департаменту КМДА може затвердити додаткові умови оренди, після чого протягом 5 робочих днів буде розміщено оголошення про проведення конкурсу на право оренди. Конкурс буде проведено через 20 календарних днів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві тимчасово перекрили рух: не проїхати, не пройти.

Також ми писали, що Київ пережив весільний бум на 14 лютого: весілля по-німецьки, для тих кому за 40 і тренд «одинаків».

Приємною несподіванкою стало те, що в цьому році День закоханих серед молодят можна було побачити чимало людей середнього віку - від 35 до 45 років.

Однак, ще більш дивним стало те, що 7 пар прийшли 14 лютого, щоб відзначити обряд ювілейного весілля. І 6 з яких - це подружжя почесного віку, прийшли урочисто відсвяткувати 45-, 50 - і 60-річні роковини. На відміну від більшості молодят, які сьогодні тільки вступали в шлюб, ці ювілеї зібрали безліч гостей, онуків і навіть правнуків.

Раніше Знай.uа писали, що команда Кличка готує нову "схему": відомий кінотеатр знесуть на користь ТЦ і приватних парковок.

Знай.uа повідомляв, що актори "95 Кварталу" показали дружин: Зеленський, Кошовий, Жидков та Казанін влаштували романтичний фурор.

Дивіться: легендарний кінотеатр "Київ" можуть закрити