Україна до осені 2019 року отримає ще один аеропорт міжнародного призначення. Міжнародний пункт пропуску буде відкритий в регіональному аеропорту «Біла Церква»,розповідають в прес-службі Міністерства інфраструктури України. Так, очікується серйозне збільшення навантажень на даний аеропорт за рахунок рейсів з інших країн (раніше Біла Церква приймала тільки внутрішні рейси), і автоматично переведе аеропорт в розряд міжнародних.

Омелян заявив, що, розвиток регіонального аеропорту "Біла Церква" та створення на його базі мультимодального вантажного комплексу стане пріоритетним проектом. "У 2018 році здійснено 73 авіаційні операції, що є рекордом роботи підприємства за останні 18 років. У перспективі після відкриття міжнародного пункту пропуску на аеродромі "Біла Церква" очікується поступове зростання кількості авіаційних операцій до 300 в рік", - зазначив Омелян.

Міністр також зазначив, що перед відкриттям аеропорт відремонтують і "додадуть йому інвестиційну привабливість". "Це дасть можливість виконувати з аеропорту "Біла Церква" прямі рейси з/в інші країни, що значно збільшить кількість повітряних суден, які потребують ремонту або технічного обслуговування. Відкриття міжнародного пункту пропуску заплановано орієнтовно на осінь 2019 року", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в аеропортах МАУ почнуть продавати міцний алкоголь. А судячи по ціні – ще і чарівний.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Скільки літаків садять і розверртають через п'яних пасажирів, але МАУ жизнь мабуть, не вчить. У літаках українських національних авіаліній будуть продавати міцний алкоголь, передає видання Капітал.

Так, за даними ЗМІ, в бортове платне меню, доступне на міжнародних рейсах, будуть додані міцні напої.

Тепер пасажир може придбати в польоті червоне або біле вино, наливки з Львова, горілку Nemiroff і Absolut, а також віскі і джин. Раніше алкогольне меню включало тільки пиво.

На цьому реформи в МАУ не закінчуються: так, раніше ми писали про те, що авіакомпанія ввела нові вимоги щодо перевезення ручної поклажі і сподобається далеко не всім.

Українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) запровадила нововведення для пасажирів з ручною поклажею. Відтепер авіаперевізник дозволяє пасажирам замовляти перевезення в салоні не більше однієї додаткової речі. Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті авіакомпанії.

Раніше Знай.uа писав, що сім'я з дитиною не змогла потрапити на борт літака, так як не вистачило місць. В епіцентрі скандалу опинилася авіакомпанія МАУ.