Усе найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 19 лютого.

Хулігани знову влаштували погром в харківському метро: нашестя триває

Погроми на вулицях Харкова стають сумною тенденцією. Після влаштованої підлітками "акції протесту" проти подорожчання проїзду в електротранспорті на станції метро "Архітектора Бекетова", подібне "самовираження" почало входити у звичку.

16 лютого, подібне сталося на станції метро "Університетська", де юрба хлопців перестрибнули через турнікети. До того ж вони ще й кидалися на перехожих, матюкалися і розбивали пляшки об залізне огородження. Все це вони знімали на смартфони, після чого публікували в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Львові підліток викрав машину і загинув за кермом: карма наздогнала

У Львові стався страшний інцидент. Неповнолітній хлопець викрав автомобіль, в результаті він загинув.

Національна поліція Львівської області повідомляє, що вчора, 18 лютого, близько дев'ятої години вечора на трасі Київ-Чоп сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода.

У Києві безхатько живе у халабуді на дереві: Діоген Оболонський

У Києві безхатько змайстрував собі дім на дереві на березі озера Йорданське і вже живе там понад два роки. Замість драбини до халабуди в нього стовбур, який прогризли бобри. Від дощу захищають нанесені в хижку зонтики. Місцеві вже охрестили його оболонським Діогеном. Безхатько зізнався, що будувався тимчасово, але затримався на роки.

Електронні рецепти: як українцям отримати безкоштовні ліки

Паперові рецепти на безоплатні ліки незабаром відійдуть у минуле. Скоро українці отримуватимуть медпрепарати за електронними рецептами.

Як працюватиме система та від чого нас оберігає нова програма Міністерства охорони здоров'я?

Гордон розповів Дудю про Путіна і "братні народи": вони приречені

Один з найбільш відомих українських журналістів Дмитро Гордон погодився дати розгорнуте інтерв'ю скандальному російському YouTube-блогеру Юрію Дудю. Протягом півтора годин Дмитро розповів про своє ставлення до Росії, Путіна і Порошенка.

"Люди крім російського телебачення хочуть чути іншу інформацію. І я намагаюся донести до цієї частини аудиторії зі здоровим глуздом свої погляди", — відразу пояснив свою позицію Гордон.