В цей день слід дістати сільгосп інструменти, переглянути, чи все з ними в порядку, наточити і привести в належний стан. Серп варто окропити водохресною водою, щоб врожай у цьому році був хорошим. А городянам можна наточити тільки ножі і ножиці, це теж обіцяє удачу на весь наступний рік, а сім'ю буде чекати благополуччя і достаток.

Але хірургічні операції на сьогодні призначати не можна, у них буде неблагополучний результат. Те ж відноситься і до зубних пломб та протезів – не приживуться

Також у цей день заборонено заздрити кому-небудь, тому що зурочите не тільки того, кому заздрите, але і самого себе. Вважається, що будь-які торги для ремісників будуть успішними. Також цей день добре підходить для проведення весілля, а знахарі можуть провести обряд на зняття порчі.

Люди, які народилися сьогодні, володіють дивовижним даром розуміти чудесні явища. Їм в якості талісмана слід носити гранат.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

А сни, які сьогодні наснилися, віщі і мають свої значення: вершки пити — до заможного життя; штопати — до розорення; ім'я своє почути — до неприємності; самому когось кликати — до вістки здалеку; замки закривати — до судної справи; город копати — до важкої звістки; розглядати себе в дзеркалі — до хвороби; виносити сміття з дому — до від'їзду; коней запрягати — бути обдуреним.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

В Україні продовжують боротися зі сміттям. Так, в Тернополі вже в примусовому порядку ввели сортування побутових відходів. Вирішили заварити сміттєпроводи в багатоповерхівках, а замість цього облаштувати майданчики для спецконтейнеров.

21 ЛЮТОГО – ЗАХАРІЙ СЕРПОВИДЕЦЬ