Львів, весна вже близько. Про це говорить прогноз погоди на 21 лютого. Завтра очікується плюсова температура.

Завтра, 21 лютого, у Львові буде плюсова температура. Стовпчик термометра вдень підніметься до семи градусів тепла, а вночі очікується три градуси тепла.

Вранці на вулицях Львова буде хмарно, а вдень почнеться дощ і протримається до самого вечора. За прогнозами, ймовірно, що дощ буде заважати вам спати.

Можливо завтра буде вітер, тому за відчуттями буде два градуси тепла, хоч і на градусниках ви побачите сім.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чим зайнятися в такий похмурий день?

У такі дні можна влаштувати собі вечір кіно. Наприклад, запастися попкорном, газованою водою/соком, солодощами і переглянути улюблені кінострічки. Також можна дочитати книгу, яку ви дуже давно відкладали.

Але якщо вам не сидиться на місці і ви хочете вирватися з чотирьох стін, то можете сходити на прем'єру польського фільму "Ефір", в якому знімався українець.

Варіантів, як провести дозвілля дуже багато. Головне, щоб дощова погода не зіпсувала вам настрій, і ви отримали максимальне задоволення від вечора.

А ще в таку погоду дуже хочеться спати, правда? Тому заведіть собі кілька будильників, щоб не проспати завтра на роботу, адже тоді вечір точно може бути зіпсований.

Нагадаємо, весна переможе зиму. Українцям слід трохи перечекати холодну погоду, яка триватиме ще не так довго. Проте весна прийде раніше. Незважаючи на дощі, температура повітря залишається плюсовою.

Як раніше повідомляв Знай.uа, бабак Маруся передбачила прихід ранньої весни. Виявляється, в День бабака ці милі тварини вилазять із своїх нір і віщують наступний сезон. Цікаво, що їхні пророцтва здійснюються.

Знай.uа писав, українцям порадили готуватися до справжньої зими. Невже прихід весни відкладається? Зима підготувала нові сюрпризи. Синоптики прогнозують, що температура повітря може знизитися до тридцяти градусів, що значно вплине на стан українців. Пора знову діставати валянці.