Українців попереджають, що 21 лютого в більшості областей країни буде несприятлива погодна обстановка, слідбути обережними через пориви вітру, оголошено штормове попередження.

Про це пише прес-центр ДСНС України.

За даними синоптиків, у четвер пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

А вже у п'ятницю 22 лютого у західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Донецькій областях піде помірний сніг, місцями може виникнути налипання мокрого снігу, в Карпатах - сильні снігопади. Температура вночі знизиться до -3...-10 градусів, удень - до 0...-6 градусів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Погода вихідні

В суботу-неділю 23 - 24 лютого в усіх областях похолодає. Синоптики прогнозують досить холодну погоду, але без опадів Вночі стовпчики термометрів опустяться до -6...-12 градусів, вдень -2...-7 градусів.

А в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях вночі -12...-18, вдень -5...-10 градусів.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що за раптовою весняною погодою в Україну прийде похолодання. Як на це відреагували рослини та чго чекати від такиз перепадів температур.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли про підступні плани зими та що вона готує українцям у кінці місяця.

Також Знай.ua писав про те, що зловісна стихія перетворила подорож багатьох людей на трагедію. Через несприятливі погодні умови на трасі в Канзас-Сіті (США) зіткнулось одразу півсотні автомобілів.

Дивіться: Масова ДТП на дорозі в США на засніженій дорозі