Цей день був особливим для наших предків, вони починали плести личаки. А значить день ідеально підходить, щоб полагодити взуття, привести його в порядок або купити нову пару. Вона прослужить довго і навіть може володіти особливою силою, як оберіг. Проте все ж кращим способом буде повісити куплений личак (в сувенірній крамниці, наприклад) зліва від вхідних дверей або на хвіртку. Тоді сім'я буде здоровою і щасливою. На них ще можна начитувати замови, але цим зазвичай займаються знахарі і народні цілителі.

Також добре було б передати молодшому поколінню якийсь свій досвід, бажано, щоб це допомогло в майбутньому заробити грошей. А за добре виконану роботу слід дати дитині винагороду. Тоді вона буде знати, що якісна робота цінується набагато більше.

Якщо ви займаєтеся рослинами, сьогодні слід перебрати хороше насіння від зіпсованого, а хороше винести ненадовго на мороз. Це загартує майбутню рослину. Коли занесете додому, покладіть хороше насіння в тепле місце, тоді активізується його зростання і створиться імітація теплої весняної погоди, що добре для майбутньої розсади. Вважається, що такі маніпуляції допоможуть отримати хороший урожай.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Люди, що народилися в цей день — працьовиті. Їм слід носити алмаз. Кажуть, що народженого в цей день цурається лінь.

Сни 22 лютого означають наступне:

  • брусницю їсти — до міцного здоров'я;
  • капусту квасити — до сорому і ганьби;
  • цибулю сіяти — до великого горя;
  • борошно просіяти — до грошових ускладнень;
  • давити прищі — до неприємності;
  • рахувати гроші — до прибутку;
  • викрикувати що-небудь — до страху і небезпеки;
  • вухо чесати або очі — до гостей або звістки;
  • розводити руками — торжествувати над ворогом.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

В Україні продовжують боротися зі сміттям. Так, в Тернополі вже в примусовому порядку ввели сортування побутових відходів. Вирішили заварити сміттєпроводи в багатоповерхівках, а замість цього облаштувати майданчики для спецконтейнеров.

22 лютого — Панкратіїв День