В Україні вже давно існує свій своєрідний «кікстартер» (структура, яка допомагає розвивати і реалізовувати творчі, соціальні, наукові та бізнес-проекти - авт.). У нас цим займається Інститут податкових реформ - громадська організація, в якій фахівці з різних сфер діяльності, представники бізнесу та органів державної влади займаються розробкою стратегії реформування податкової політики. Все це робиться для того, щоб прискорити економічний розвиток нашої країни.

«Наша організація допомагає, як бізнесу, так і громадськості від самої ідеї до готового проекту, - повідомила Знай.ua голова ради Громадської організації Інститут податкових реформ Олена Хотенко. - Потім проводиться інкубація і абсолютно унікальним способом, без будь-якої оплати, цей проект передається громадськості. Ми є тією платформою, яка допомагає перевести ідею в готовий проект».

Є, чим хвалитися

Серед готових проектів - «Фінансовий менеджмент для НПО: просто про складне», його реалізує сам Інститут в рамках проекту «Підтримка територіальних громад України у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб».

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також на святкування річниці створення Інституту податкових реформ була представлена ​​«Комунікаційна платформа». Завдяки даному проекту, експерти могли дистанційно представити свої концепції законодавчих змін і професійно їх обговорити.

І як вже недавно писав Знай.ua, зараз в Україні проходить Національна премія «MEDIA etc.» для журналістів, які пишуть на економічну тематику. Цей проект також був заснований Інститутом податкових реформ.

При цьому деякі проекти з часом перетворилися майже в автономні структури. Тому для більш ефективної реалізації та розвитку таких проектів, радою Інституту податкових реформ було прийнято рішення передати творчим командам права з існуючими інформаційними ресурсами і напрацюваннями. Щасливчиками стали: Клуб української промоції «StartUP Club», який передали координатору проекту Михайлу Радіо, а також «Рейтинг інвестиційної привабливості міст» і Агроклуб «ВрАжай», які перейшли керівникам проектів.

При цьому не варто забувати, що Інститут податкових реформ не тільки залучає ідеї ззовні, а й сам їх створює, перетворюючи їх з часом в готові проекти.

Олена Хотенко зазначила, що Інститут продовжує набирати обертів, і зараз організований спеціальний конкурс концепцій, задумів і проектів. Найбільш цікаві ідеї будуть відібрані і реалізовані.

Надсилати свої пропозиції можна до 31 березня 2019 року на пошту ngo.ipr@gmail.com. Це відмінна можливість реалізувати свої задумки, а також зробити свій внесок у розвиток України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Гройсман пообіцяв приборкати гривню в 2019. Але не дивлячись на це експерти передрікають економічний колапс в Україні.

Також важливо знати - Цінності іноземних "інвесторів" в Україні або "Драконівські" методи ведення бізнесу.