Фінансові аналітики визначили, яким чином змогла змінитися вартість житла на вторинному ринку за минулий рік. Для порівняння експерти використовували ціни за січень 2018 та 2019 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Цілком природно, що найдорожчі квартири знаходяться саме в Київській області. Так, квадратний метр квартири в січні 2019 роки стоїть 29 587 гривень, практично на 3000 дорожче, ніж в 2018 році.

Соціальне житло
Соціальне житло

Експерти ринку нерухомості заявляють, що у другій половині 2018 року зросли ціни на нерухомість. Це стосується лише будинків, побудованих після 1998 року і тих, які розташовані в центральних районах українських міст.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Хрущовки
Хрущовки

Квартири в "хрущовках" і "брєжнєвках" або залишилися на колишньому ціновому рівні, або подешевшали на 2-3%. На думку експерта Анатолія Топала, ситуація на ринку нерухомості проходить етап застою. І якщо в 2019 році не буде кризи, то в 2019 році можна очікувати перших ознак зростання ринку в цілому.

Варто нагадати, що в середу, 20 лютого, стало відомо, що пенсіонерка у Тернопільській області зазнала шахрайства, в результаті чого відкрили кримінальне провадження. Тепер жінці доведеться повернути 20 тисяч гривень, які вона отримала в якості субсидій на опалення житлової площі. Про це повідомляє "Сегодня". Так, пенсіонерка Ганна Вакула була неприємно здивована, коли дізналася, що місцева поліція відкрила на неї справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столичному метрополітені у пасажирів зникають кошти просто з банківських карток, причому "магічним чином". Про це у вівторок, 19 лютого, написав журналіст Олекса Ярославцев на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Так, за словами Ярославцева, з його карти знялися гроші за проїзд в метро, хоча він навіть не перебував у Києві.

Нагадаємо, скільки коштує життя пацієнтів з хворобами серця.

Як повідомляв Знай.uа податок на спадщину в Україні: що обов'язково потрібно знати.

Знай.uа писав, найбільша електростанція злетіла на повітря: 28 тисяч тонн сталі та завалів.