Українські рятувальники повідомили сумну новину. Відомо, що в Карпатах група туристів з 8 людей рухалася на гору Піп Іван Чорногірський. Їм знадобилася допомога через несприятливу погоду.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС.

"До рятувального посту на ношах транспортували трьох туристів із значними обмороженнями (один з них без ознак життя), 5 туристів прибули самостійно", – повідомили в ДСНС.

У результаті стало відомо, що дві людини загинули. Інші туристи знаходяться в приміщенні рятувального поста.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Варто нагадати, що 22 лютого, приблизно о 12:00, у селищі Чаплі Дніпропетровської області чоловік помер від електричного удару біля лінії передач. Загиблого знайшов тракторист Ярослав. Він і викликав поліцейських разом з медиками. Тіло висіло на стовпі лінії електропередач між полем і балкою. Лікарі лише констатували смерть.

Деталі належить з'ясувати правоохоронцям. На місце трагедії були викликані рятувальники, щоб зняти тіло з висоти і співробітники ДТЕЕК, щоб знеструмити ділянку. Тіло загиблого зуміли спустити на землю лише до 17:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що китайські пожежники врятували п'яного чоловіка, який три години поспіль ходив по високовольтних дротах. Як повідомляє Daily Mail, чоловік піднявся на верхівку інженерного стовпа, а потім перейшов на електричні кабелі, які перебували на висоті близько 10 метрів. Китайським рятувальникам довелося забратися на дерево біля проводів, щоб зняти неадекватного чоловіка.

Нагадаємо, у Києві біля метро знайшли тіло голої жінки: фото 18+.

Як повідомляв Знай.uа хоробрі харківські пожежники витягли з того світу двох бездомних.

Знай.uа писав, у Києві фура розірвала Mercedes, водія не врятували.