Жарти і залякування неслухняних дітей - потрібно припинити, й звернути увагу на виховання. Адже з такими речами не жартують. Так, на Львівщині нелюди намагалися вкрасти маленьку дівчинку, дитині всього 12 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню сестри дівчинки в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

Сестра розповідає, коли дитина йшла додому зі школи, до неї під'їхала машина Опель. Троє чоловіків, які перебували в автомобілі, запропонували дівчинці підвезти її. Зрозуміло, вона відмовилася. Невідомо чим би все закінчилося, якби підлітку не допомогли односельці.

Дівчина просить усіх небайдужих допомогти у затриманні зловмисників. Відомо, що пересуваються вони на довгому Опелі з польськими номерами 04034. На жаль, таких ситуацій в Україні дуже багато. Як убезпечити свою дитину від потрапляння до рук зловмисників?

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

поліція
поліція

Крім того, що дітей потрібно навчити відмовляти незнайомцям і не брати у них з рук цукерки та інші солодощі або іграшки, потрібно знати ще кілька важливих правил.

В першу чергу, навчіть дітей не привертати чужу увагу. Вивчіть слова, які дитина зможе прокричати, в разі подібного інциденту. Це потрібно для того, щоб дитину почули люди і вчасно прийшли їй на допомогу.

Варто нагадати, що невідомі на автодорозі "Миколаїв - Херсон" відібрали понад 15 мільйонів гривень з Range Rover миколаївця, який повертався додому. Про це 22 лютого повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області. Пригода сталася поблизу села Шевченкове близько 23:20 у четвер.

"Зі слів 52-річного заявника, коли він на своєму автомобілі Range Rover повертався додому, його підрізав Volkswagen темного кольору і змусив зупинитися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Полтавську обласну державну адміністрацію обшукують співробітники Національного антикорупційного бюро України, в тому числі перевіряється кабінет першого заступника голови адміністрації Андрія Пісоцького. Правоохоронці не дають ніяких коментарів і забороняють журналістам знімати їх дії.

Нагадаємо, у Львові орудує банда викрадачів: бережіть дітей.

Як повідомляв Знай.uа Президент терміново відправив у відставку уряд.

Знай.uа писав, у Харкові викрили банду наркоторговців у погонах, причетний відомий чиновник.