В Україну після весняної погоди, досить незвичайної для лютого, повернулися сніг та морози. Проте до приходу календарної весни залишилися лічені дні.

Синоптики докладно розповіли, якими будуть останні дні зими.

погода
погода

Так, в неділю, 24 лютого зима знову побалує українців сухою та ясною погодою. Потроху почне теплішати – середня температура повітря вдень по країні складе від -1 до +4 градусів.

Осіння погода
Осіння погода

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У понеділок, 25 лютого снігу і дощу, так само не очікується. З заходу насувається чергове потепління – у західних і центральних областях вдень від +4 до +6 градусів, на півночі від -1 до +6, у східних областях від -1 до +1, і на півдні від +2 до +6 градусів.

У вівторок, 26 лютого на більшій частині України пройдуть дощі (на сході країни сніг з дощем). Сухо, але при цьому похмуро буде тільки в деяких західних областях. Опади не принесуть з собою похолодання – на заході країни вдень від +3 до +6 градусів, в центрі від +1 до +4, на півночі від 0 до +4 градусів, у східних областях від 0 до +3, і на півдні від +2 до +5 градусів.

У середу, 27 лютого мокрий сніг з дощем випаде у центральних і північних регіонах. Морозу в передостанній день зими не очікується – середня температура повітря вдень становитиме від +2 до +4 градусів, найтепліше буде на заході – до +6 градусів, а найхолодніше в Сумській і Харківській області, всього лише від 0 до +2 градусів.

Варто нагадати, що похолодання в Україні, яке розчарувало нас після теплих днів, виявилося лише невеликим "системним збоєм" в наближення весни, яка впевнено крокує по Україні. Можна ховати шапки і теплі шарфи і починати дихати на повні груди – синоптики пообіцяли потепління.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 24 лютого, майже по всій території України буде сонячна, але морозна погода. Так, поступово повітря прогріватиметься до відмітки в 0 градусів і стане трохи тепліше.

Нагадаємо, вчені розповіли, що відбувається з погодою: готуйтеся до кардинальних змін.

Як повідомляв Знай.uа синоптики обрадували прогнозом: довгоочікуване потепління, але пощастить не всім.

Знай.uа писав, смертоносна стихія обрушилася на країну: багато загиблих і поранених.