Нещодавно голова "Укрдорінвесту" Олена Криворучко виділила три напрями, які можуть стати платними. Вона це зробила після того, як Всесвітній банк та "Укравтодор" проаналізували 10 доріг та заявили про те, що вони можуть стати першими платними дорогами в нашій країні.

Щоб розширити дорогу з двосмугової на чотирисмугову за напрямком Львів - Тернопіль, потрібно 293 млн доларів і майже 3 роки. Заробляти на такій дорозі можна буде 35 млн доларів за рік.

Львів - Краковець також планують зробити платною. Щоб її побудувати потрібно 290 млн доларів та 2 роки. На цій дорозі інвестори зможуть заробляти по 4 млн доларів на рік.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ткож за маршрутом Київ - Біла Церква планують побудувати нову дорогу. Для цього знадобиться 535 млн доларів та 3 роки. Заробити на цій дорозі можна буде 27 млн доларів за рік.

Поки що складнощі існують не тільки в тому, щоби знайти інвесторів, а і в тому, що українці не звикли користуватися платними дорогами. Проїзд трасою Київ - Біла Церква може коштувати приблизно від 60 до 120 грн.

Раніше ми писали, що українцям варто задуматися про безпеку своїх фінансів. З'явилася інформація, що на Україну обрушилася ціла хвиля фінансового шахрайства. Шахраї виманюють капітал за допомогою переказу коштів на карткові рахунки "липових" фірм.

Нагадаємо, що мешканці Львова скаржаться на нашестя щурів в будинках і квартирах. Поки Садовий йде в президенти, Львів захоплюють щури: вже майже в кожному будинку.
Як повідомляв "Знай.ua": повні автобуси озброєних "тітушок" затримали під Одесою: "хотіли похитати трубу". Про затримання проплаченої групи молодиків заявили у Нацполіції Одеської області.
Раніше "Знай.ua" писав, що у анексованому Криму російські окупанти почали масово штрафувати водіїв авто "швидкої допомоги" за перевищення швидкості під час поїздки за викликом хворого.