Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в середу. Щоб люди не так турбувалися про погану погоду і не говорили, що весни навіть не видно, Наталка вирішила почати з прогнозу про потепління, яке прийде в понеділок, 4 березня, його принесе південно-західний вітер. Температура на цей раз підвищиться сильніше і поступово підніметься до 10 градусів тепла, навіть перестрибне цю позначку. Але це з понеділка, так що поки шапки ховати не варто.

А все тому що поки що особливих змін не буде до самих вихідних. Притихне мокрий сніг, перейде в туман чи дощ, іноді навіть небо буде прояснюватися. Але температура все одно низька. Цієї ночі буде від +2 до -3 градусів, а вдень від 1 до +5 градусів. На Закарпатті тепліше – від +3 до +8 градусів. Весь цей час буде дути холодний вітер, який вщухне тільки на вихідних.

У столиці в середу опадів не буде, але хмари все одно гуляють над містом. Температура повітря буде невисокою: вночі від 0 до -1 градусів, а вдень від +1 до +3 градусів.

Не піддавайтеся ані сірій погоді, ані сірим людям, як би вони - така погода і такі люди - не горлопанили, бо це завжди минає. Всі отримують своє, сніг та горлопани розчиняються у минулій атмосферній ситуації, а до нас прийде справжня сонячна весна)

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Львів – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Тернопіль – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Рівне – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Житомир – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Одеса – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Миколаїв – вдень +3…+5, вночі -1…+1

Херсон – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Сімферополь – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Черкаси – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Чернігів – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Суми – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Полтава – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Дніпро – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Запоріжжя – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Донецьк – вдень +1…+3, вночі 0…-2

Луганськ – вдень 0…+2, вночі 0...-2

Харків – вдень +1…+3, вночі 0…-2

Київ – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Нагадаємо, українським пенсіонерам перед виборами нададуть разову доплату до пенсії. Таку заяву зробили в Мінсоцполітики. В ході наради, в якій взяв участь і чинний український лідер Петро Порошенко, було вирішено, що в березні-квітні 2019 року пенсіонерам доплатять 2 410 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон. Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Синоптики попереджають про погіршення погоди