З Донбасу прийшли дуже погані новини. З'явилася інформація, що путінські головорізи з так званої "ЛНР" заявили про захоплення військового ЗСУ.

Про це пише одне з видань, яке контролюється бойовиками.

"ЛНР"
"ЛНР"

Представник "народної міліції" "ЛНР" Андрій Марочко заявив, що український військовий був у складі "диверсійної групи", яка нібито у складі 10 осіб намагалася пройти в районі населеного пункту Золоте.

бойовики
бойовики

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За його словами, бойовики відкрили вогонь. Марочко стверджує, що один з військовослужбовців отримав поранення, втратив орієнтацію і був захоплений угрупуванням.

Варто нагадати, що в Росії було виявлено повішеним бойовика, який розстрілював мирне населення Донбасу. Його смерть констатували на момент 26 лютого 2019 року. Зараз вже відомо, що подія сталася в Краснодарському краї Росії, де останнім часом почастішали випадки "раптових" смертей колишніх бойовиків, які воювали проти України на Донбасі. Зазначається, що колишнього бойовика "ЛДНР" знайшли повішеним у власній машині. Разом з тим варто зазначити, що у понеділок, 26 лютого, стало відомо про знищення ще одного проросійського бойовика снайпером ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в "ДНР" бідні й нещасні російсько мирні підірвали самі собі водовід в каналі Сіверський Донець-Донбас", залишилися без води, скаржаться на "велику втрату води" і звинувачують у цьому українців. Трагікомедія і спрага. Про це стало відомо з повідомлення так званого "представництва ДНР" в СЦКК. Це повідомлення з'явилося ввечері четверга, 21 лютого. Як зазвичай, окупанти заявили про те, що в інциденті винні українські військові. Мовляв, водовід пошкодили, поки "обстрілювали околиці Горлівки в районі Шумів".

Нагадаємо, Клімкін заговорив про мир з Росією: у них забрали все.

Як повідомляв Знай.uа снайпер ЗСУ поклав відомого бойовика одним пострілом: фото.

Знай.uа писав, Матіос натякнув, хто дав Гіркіну вислизнути з України.