Меладзе та Брежнєва терміново виїхали із Росії: діти у Києві, ми в Італії

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе більше не живуть в Росії. Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що зіркова пара купила будинок в Італії та вже тривалий час проживає там. Пізніше сам Меладзе відзначив, що основним його будинком зараз є вже не Москва, а невеличке містечко у північній частині Італії.

Пасажирський поїзд врізався в перон, трупи не можуть порахувати, у крові весь вокзал

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
В Єгипті сталася моторошна катастрофа. З'явилася інформація, що в столиці країни Каїрі поїзд злетів з рейок і зіткнувся з платформою на вокзалі Рамзес.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним місцевих рятувальників, пишуть єгипетські ЗМІ.

За інформацією екстрених служб та журналістів, що загинули 24 людини, не менше 50 поранено. У той же час відзначається, що кількість жертв може бути набагато більше.

Топ жахливих невісток за знаком Зодіаку: тримайте свого сина подалі

Дуже часто відносини між свекрухою та невісткою складаються натягнуто. Першій, як правило, складно "віддати" свого нащадка, а друга хоче бути в житті чоловіка єдиною. Відомо, що "свекрухи" нерідко володіють далеко не ідеальним характером, але часто не відстають і благовірні їхніх синочків. Пропонуємо вам топ найнестерпніших невісток серед представниць зодіакального світу.

Гола Волочкова влаштувала глибоке занурення під лід: видовище не для слабкодухих

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим банним днем, занурившись голою в крижану купіль. Так, артистка прикрилася тільки улюбленим віником, виринаючи із снігових грудок.

Курс валют на 27 лютого: долар скочується на дно

курс валют
курс валют

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на 27 лютого 2019 року. Так, курс долара порівняно з показниками у вівторок, 26 лютого, знизився в ціні і тепер становить 26,98 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 27 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2698.2628 гривень;
- 100 євро – 3065.4964 гривень;
- 10 російських рублів – 4.1121 гривні.