В Єгипті сталася моторошна катастрофа. З'явилася інформація, що в столиці країни Каїрі поїзд злетів з рейок і зіткнувся з платформою на вокзалі Рамзес.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним місцевих рятувальників, пишуть єгипетські ЗМІ.

За інформацією екстрених служб та журналістів, що загинули 24 людини, не менше 50 поранено. У той же час відзначається, що кількість жертв може бути набагато більше.

На місці катастрофи спалахнула сильна пожежа. За попередньою інформацією, поїзд вийшов з депо і на великій швидкості зіткнувся з критою платформою. В результаті стався вибух, пожежа відразу перекинулася на одну з будівель вокзалу Рамзес. До місця події стягуються десятки пожежних розрахунків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що поліцейський автомобіль в Запоріжжі спровокував подвійну ДТП у гонитві за маршрутним таксі. В результаті постраждала одна людина. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області. Аварія сталася в понеділок, 25 лютого. У поліції надійшло повідомлення про те, що водій одного з маршрутних таксі веде себе неадекватно і провокує аварійну ситуацію на дорозі. У погоню за ним висунувся службовий автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 лютого, у Львові відбувся черговий вибух. На площі Ринок вибухнула каналізація. Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомляє Ігор Зінкевич. Повідомляється, що на місце події прибули співробітники газової служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зі слів Ігоря Зінкевича, вибух був досить потужний. У результаті аж люк підкинуло. На щастя, постраждалих в цьому інциденті немає. Варто зазначити, що це вже не перший випадок, коли через проблеми з каналізаційними люками, відбуваються вибухи. Так, нещодавно стався аналогічний інцидент на одній з вулиць Львова.

Нагадаємо, родичі жертв Зайцевої готуються до нової війни в суді.

Як повідомляв Знай.uа адвокат Зайцевої шокувала українців несподіваним рішенням.

Знай.uа писав, у Запоріжжі погоня копів за маршрутниками закінчилася трагедією.