Сьогодні православні відзначають День апостола Онисима, якого на Русі наші пращури прозвали Вівчарником, бо вірили, що він покровитель вівчарства. Але також сьогодні останній день зими, а в такі дні астрологи радять не робити деякі речі. Наприклад, сьогодні краще не будувати плани на майбутнє, вони просто не здійсняться, навіть якщо ви вирішили, що з 1-го березня точно щось будете робити.

Вважається, що очищати будинок до весни, поприбирати, винести зайвий сміття, допоможе енергетиці будинку, але це потрібно робити в перший весняний день. Тому що в ніч на 1 березня аура дуже чутлива і можна накликати на себе і свій дім бідність і безгрошів'я, якщо щось викинути.

Краще нічого не лагодити, не фарбувати, не стукати молотком і не рубати. Всі зміни слід почати саме 1 березня. Не варто робити великі покупки, а гроші сьогодні краще потримати вдома, візьміть тільки на проїзд і максимум на обід. Якщо зберегти гроші в цей день, то людина приверне великий успіх у фінансах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Приказки та прикмети:

  • На Онисима-вівчарника зима стає безрогою (втрачає свою силу).
  • На Онисима зима з весною сперечаються: кому йти вперед, а кому назад повернути.
  • Якщо бурульки висять великі, значить, весна довго триватиме.
  • Піднявся рівень води в річці передвіщає хорошу жнива.
  • Якщо сніг 28 лютого відтане - до хорошого урожаю сіна.

Нагадаємо, українським пенсіонерам перед виборами нададуть разову доплату до пенсії. В ході наради, в якій взяв участь і чинний український лідер Петро Порошенко, було вирішено, що в березні-квітні 2019 року пенсіонерам доплатять 2 410 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

НАРОДНІ ПРИКМЕТИ НА 28 ЛЮТОГО – ОНИСІМІВ ДЕНЬ