Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зустрівся з главою Держдепу, шанувальники різко відреагували

Комик кандидат у президенти і керівник "Квартал 95" Володимир Зеленський зустрівся у своєму офісі з Куртом Волкером спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні. Про цю подію заявив сам Зеленський у своєму Instagram.

Укроборонпром, державне підприємство
Укроборонпром, державне підприємство

Укроборонпром розпочав кадрову чистку після шокуючого скандалу

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Директор ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені А. А. Морозова" Олексій Бабич та директор ДП "Ізюмський приладобудівний завод" Сергій Філоненко були відсторонені від своїх посадових обов'язків. Про це повідомляє державний концерн "Укроборонпром".

пенсії в Україні
пенсії в Україні

У Гройсмана розповіли, коли на окупованих територіях з'являться українські пенсії

Виплата пенсій на окупованих територіях України здійснюватиметься в повному обсязі лише після відновлення територіальної цілісності. Про це журналістам заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко після засідання уряду. Зокрема, Розенко зазначив, що українська влада не може жодним чином вплинути на ситуацію на тимчасово окупованих територіях. Тому виплати можливі лише після повного звільнення територій.

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Ющенко шокував заявою про кандидатів у президенти: подзвонити до Путіна

У середу, 27 лютого, третій президент України Віктор Ющенко висловив думку, що 90% кандидатів у президенти не готові чинити опір у війні на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю для "Нового часу". За словами політика, війна на сході необхідна Російської Федерації для того, щоб і надалі продовжувати свою імперську політику.

Євробачення
Євробачення

Україна офіційно відмовилася від Євробачення 2019

Національна громадська телерадіокомпанія України (НОТУ) оголосила, що в цьому році Україна не поїде на конкурс "Євробачення-2019", який відбудеться в Тель-Авіві. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті "UA:Суспільне мовлення". Нагадаємо, що скандал навколо "Євробачення-2019" розвернувся після перемоги на нацвідборі співачки MARUV.