Трирічний хлопчик з Бердянська на ім'я Назарій вільно спілкується англійською мовою і робить успіхи у німецькій. Його мама, Анна Бойко, продемонструвала здібності малюка на відео на YouTube.

Мама Назарія Ганна Бойко - відомий репетитор і знає іноземні мови. Майже відразу ж після народження малюка вона почала "випробовувати" на ньому різноманітні методи навчання, які принесли свої результати.

"Ставили з чоловіком Назарію мультфільми англійською, потім почали підключати німецьку. Я з сином, буває, цілий день спілкуюся виключно іноземною мовою, а також використовую методику Глена Домана. У 2,5 року Назарій почав розмовляти англійською. Зараз його мова вдосконалюється, поповнюється лексикон", - пояснила Ганна Бойко.

Раніше повідомлялося, що найкрихітнішому у світі малюку нарешті дозволили покинути стіни лікарні.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопчик вагою 267 грам, якому ще не дали ім'я, з'явився на світ в серпні минулого року в університетській лікарні Кейо в Токіо.

Малюк народився в результаті екстреного кесаревого розтину після того, як лікарі помітили, що він перестав рости під час сканування на двадцять четвертого тижня вагітності.

Потім хлопчика-з-пальчика лікували у відділенні інтенсивної терапії для новонароджених. Через півроку його вага збільшилася до 3,2 кг

В минулу середу хлопчика нарешті виписали з пологового будинку — через два місяці після фактичної дати пологів.

Весь цей час лікарі спостерігали за його вагою і дихальною функцією легенів, а також відстежували момент коли, його потрібно буде перевести на грудне вигодовування.

Японські педіатри, які лікували малюка, сподіваються, що неймовірна історія виживання хлопчика подарує надію батькам, чиї діти з'являються на світ занадто рано або занадто маленькими.

Нагадаємо, 13-річний школяр спроектував термоядерний реактор.

Раніше Знай.uа повідомляв, Комаровський поділився секретами прогулянок для матусь.

Також Знай.uа писав, Комаровський попередив про ризики автомобільних подорожей з дітьми.