Зеленський розповів про жорсткі заходи

Кандидат в президенти Володимир Зеленський після перемоги на виборах всі злочинці у владі понесуть кримінальну відповідальність.

зокрема, Зеленський зазначив, що після перемоги на виборах президента України його команда і він особисто зробить все можливе для того, щоб чинна влада, яка фактично вже загрузла у кримінальних звинуваченнях понесе справедливу відповідальність.

Порошенко розповів, навіщо збив з активістки шапку

Адміністрація президента України Петра Порошенка пояснила скандал з шапкою, яку він зірвав з дівчини на зустрічі з жителями Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Напередодні з'явилося відео, на якому президент України потискує руки на зустрічі з жителями Запоріжжя, а потім знімає з дівчини шапку. Приміром, нещодавно в ході поїздки в Запоріжжя, почувши незручне запитання від активістки, президент зірвав з неї шапку. Цей вчинок активно обговорюють в мережі і досі.

Нардепи внесли перші зміни в держбюджет-2019

Верховна рада внесла перші зміни в держбюджет-2019 для фінансування територіальних громад, в яких з-за військового положення не відбулися вибори.

Необхідність в таких зміни виникла через скасування виборів в об'єднаних територіальних громадах (ВІДГ) у зв'язку з введення воєнного стану в 10 областях України наприкінці 2018 року.

У "Газпрому" закінчилися гроші

Нещодавно стало відомо про те, що НАК "Нафтогаз України" почав процес стягнення грошей з "Газпрому". За рішенням Стокгольмського арбітражу юрисдикція Люксембургу має сплатити "Нафтогазу" 2,6 мільярда гривень.

Сьогодні рік, як Стокгольмський арбітраж присудив нам перемогу у спорі з Газпромом. Наші арбітражні процеси з...

Geplaatst door Нафтогаз України - Naftogaz op Donderdag 28 februari 2019

"Ми вже отримали газ на суму 2,1 млрд дол. Інше стягуємо через процес примусового виконання в декількох юрисдикціях – Нідерландах, Великобританії, Швейцарії та США, а нещодавно і в Люксембурзі. Найближчим часом можливі процеси і в інших країнах. Міжнародна судова система некваплива, але певна", - НАК "Нафтогаз України" написали на своїй сторінці в Facebook.

Тимошенко розповіла про підпільної мережі партизан

Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко розповіла у прямому ефірі програми "Право на владу" в прямому ефірі телеканалу 1 + 1 про доходи та пожертви партії.

"Зараз у нас взагалі відкриті всі доходи і всі витрати партії, вони заходять на рахунок зараз за законом публічно і витрачаються під контролем Нацагентства запобігання корупції. Ті середні підприємці, які хочуть нам допомогти, вони не можуть це зробити від себе, бо миттєво відкриваються кримнальни справи, це терор проти українців, тому вони знаходять родичів, які не під ударом, не підприємці і намагаються через них зробити внески, які допомагають нашим виборам і нашої партії", - заявила Тимошенко в прямому ефірі.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео