У п'ятницю, 1 березня, на території анексованого Криму російські берегові ракетні комплекси "Бастіон" і "Бал" тренуються завдавати ракетних ударів по морських цілях.

Цю інформацію повідомили у прес-службі Чорноморського флоту Росії.

Ракетний комплекс Бал

У повідомленні йдеться, що основна ціль навчань - "вдосконалення навичок військовослужбовців із виявлення надводних цілей і підготовка комплексів до завдання ракетних ударів у різних умовах".

Напередодні розвідувальні підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту Росії відпрацювали на одному з полігонів в анексованому Криму завдання щодо дій в тилу умовного противника.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Швеції спіймали ще одного підозрюваного у розвідувальній діяльності на країну-агресора Росію.

"Його затримали і зараз допитують", - повідомив представник Поліції безпеки Габріель Вернстедт.

Поліція безпеки стверджує, що затримання ніяк не пов'язано з іншою справою, коли підозрюваного затримали під час спілкування з агентом російської розвідки. Місцеві ЗМІ розповіли, що спійманий шпигун займався незаконною розвідувальною діяльністю з 10 квітня по 30 вересня 2018 року.

Раніше СБУ підрахувала шпигунів Путіна, виловлених в 2018 році.

путін
путін

Як виявилося, Україна просто кишить шпигунами. Так, співробітники контррозвідувального управління СБУ у 2018 році вирахували 71 особи, які причетні до розвідувально-підривної діяльності на території нашої держави та іноземним спецслужбам.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби СБУ.

Згідно з повідомленням, слідчими відомства розпочато 114 кримінальних проваджень за ст. 111 кримінального кодексу України (державна зрада). Крім того, військовою розвідкою СБУ протягом 2018 року було упізнано 152 бойовика "Л/ДНР", 54 з яких були затримані.

Як повідомляв Знай.uа, затриманий у Росії американський "шпигун" виявився не таким вже і американцем: заплутана історія.

Також Знай.uа писав, українець відмовився служити і поплатився: загрожує "пристойний" термін.