У Швеції спіймали ще одного підозрюваного у розвідувальній діяльності на країну-агресора Росію. Про це стало відомо з повідомлення шведського каналу SVT.

"Його затримали і зараз допитують", - повідомив представник Поліції безпеки Габріель Вернстедт.

Поліція безпеки стверджує, що затримання ніяк не пов'язано з іншою справою, коли підозрюваного затримали під час спілкування з агентом російської розвідки.

Місцеві ЗМІ розповіли, що спійманий шпигун займався незаконною розвідувальною діяльністю з 10 квітня по 30 вересня 2018 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Додаткової інформації про затримання не надається, з огляду на таємницю слідства

Нагадаємо, раніше СБУ підрахувала шпигунів Путіна, виловлених в 2018 році.

Як виявилося, Україна просто кишить шпигунами. Так, співробітники контррозвідувального управління СБУ у 2018 році вирахували 71 особи, які причетні до розвідувально-підривної діяльності на території нашої держави та іноземним спецслужбам.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби СБУ.

Згідно з повідомленням, слідчими відомства розпочато 114 кримінальних проваджень за ст. 111 кримінального кодексу України (державна зрада). Крім того, військовою розвідкою СБУ протягом 2018 року було упізнано 152 бойовика "Л/ДНР", 54 з яких були затримані.

Варто нагадати, що російський президент Володимир Путін стверджує, що він є офіцером артилерії. Глава Кремля в Санкт-Петербурзі переконував почесного будівельника Росії Володимира Бендет, що лейтенанти як командир взводу управління гаубичної артилерії. Відео їхньої розмови оприлюднили на сайті Кремля.

Напомним раніше повідомлялося, що українка, яка народилася в Росії, передавала інформацію бойовикам і допомагала у підготовці теракту. За це її засудили до 6 років в'язниці. Рішення про укладення жінки виніс Хмельницький міськрайонний суд. Є докази того, що уродженка Хмельницької області повинно було з'ясувати місце проживання українського військовослужбовця 8 полку спеціального призначення з дислокацією у своєму ж місті. Таке завдання вона отримала від громадянина РФ

Нагадаємо, шпигунський скандал в Росії: у затриманого американця "знайшлася" судимість.

Як повідомляв Знай.uа, затриманий у Росії американський "шпигун" виявився не таким вже і американцем: заплутана історія.

Знай.uа писав, українець відмовився служити і поплатився: загрожує "пристойний" термін.