Експерти склали топ найпопулярніших іномарок в Україні за результатами перших місяців 2019 року.

Фахівці змушені констатувати, що українці почали втрачати інтерес до нових легкових автомобілів. Так, вони відзначили зниження продажів порівняно з минулим роком і виділили топ-5 найбільш затребуваних авто.

З початку 2019 року автомобільний парк України поповнили 11 тисяч нових легкових машин. Відзначається, що дана цифра на цілих 12% менше, ніж аналогічний показник за січень і лютий 2018 року.

Відповідні підрахунки зробили аналітики профільної асоціації "Укравтопром".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У лютому 2019 року в порівнянні з лютим 2018 року продажі нових легкових автомобілів знизилися на 2%, до 5,7 тисяч одиниць.

"В найкороткшому місяці року в Україні на облік було поставлено 5,7 тис. нових легкових автомобілів. Таким чином, у порівнянні з лютим 2018 року ринок нових авто зменшився на 2%", – відзначають експерти.

Лідером ринку стала французька марка Renault, нові легкові автомобілі якої в лютому отримали 728 реєстраційних номерів. Щодо 2018 року лютневий результат Renault покращився на 36%.

На 2 місці з результатом 719 реалізованих машин зайняла японська Toyota. Роком раніше попит на легкові автомобілі цієї марки був нижче на 3%.

Третє місце посіла KIA, автомобілі якої обрали 602 покупця. Порівняно з лютим 2018 року реєстрації нових KIA зросли в чотири рази.

Четверте місце і 19% зростання у Hyundai – 404 авто.

Замикає 5-ку лідерів лютого 2019 року Nissan з результатом 397 автомобілів (+8%).

Нагадаємо, експерти назвали ціну Tesla в Україні. Автомобіль за ціною квартири.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром з'явилась небезпечна банда. Чоловікам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Знай. ua писав, що у Львові евробляхеров перетворили на золоту жилу. Нова афера шокувала всіх власників евроблях.