У Нововодолазькому районі Харківської області ввели карантин через загрозу епідемії кору. В ХОДА повідомили, що 26 лютого захворів школяр, який напередодні брав участь у пісенному конкурсі та контактував з трьома десятками дітей.

За даними обллабцентру, з початку року в Харківській області зареєстровано 779 хворих на кір. В області є запас 70 000 доз бельгійських вакцин.

Нагадаємо, що у Львові масово закривають школи: дітей косить смертельна хвороба.Львівські школи продовжують закриватися на карантин. У заяві прес-служби Львівської міської ради зазначається, що в місті та області високий відсоток захворюваності на грип. Відомо, коли в школі більше двадцяти відсотків учнів захворіли, то школа йде на карантин. Для чого це робити? Для того, щоб не заразилися здорові дітки.

Нещодавно "Знай.uа" написав, що Смертельна хвороба підстерігає українців в холодильниках.Бактерії-збудники небезпечного інфекційного захворювання на лістеріоз надзвичайно стійкі до холоду, що підвищує ризик підхопити інфекцію від продуктів з холодильника. Як розповів в. о. директора Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Громашнивського Костянтин Легеза, за стійкість до прохолодних температур лістеріоз ще називають "хворобою холодильника". "Колеги з-за кордону пишуть, що до 30% продуктів харчування, що містяться в холодильнику: сир, ковбасні вироби, овочі, - можуть бути вражені бактерією лістеріозу. Ці бактерії добре виживають і навіть розмножуються при низькій температурі", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що Ученые: наш організм може вилікувати діабет власними силами.Дослідники з Бергенського університету виявили, що клітини підшлункової залози, що виробляють глюкагон, можуть змінити ідентичність і пристосуватися до роботи з сусідніми пошкоджені або відсутні інсуліновими клітинами.Вперше дослідники описали механізми, що лежать в основі процесу ідентифікації клітин. Виходить, що це не пасивний процес, а швидше результат сигналів від оточуючих осередків.