У січні найвищі зарплати в Україні отримували працівники у Києві, на Донеччині та Дніпропетровщині.

Про це зазначає Держкомстат.

Наразі вже відомо, що найвищий рівень середньої зарплати зафіксований у Києві, що становить 13 тисяч 721 гривня. Наступною йде Донецька та Дніпропетровська областе, де середня зарплата становить 10 тис. 45 грн та 9 тис. 654 грн відповідно.

Крім того у Держкомстаті зазаначили, що найнижчий рівень середньої зарплати зафіксовано у Чернівецькій області - 6 тис. 958 грн, Херсонській - 7 тис. 139 грн і Чернігівській області - 7 тис. 184 грн.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що для українських військових з'явилася досить цікава інформація. Відомо, що український президент Петро Порошенко заявив, що має намір підняти матеріальне забезпечення військовослужбовців. Щоправда, лише для тих, хто перебуває на передовій.

Про це президент України заявив під час перебування на опорному пункті десантників у районі проведення операції ООС, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я прийняв рішення і доручаю міністру підвищити рівень грошового забезпечення тих бійців, які знаходяться на передовій. Починаючи з першого квітня, я наказую, щоб грошове забезпечення - доплату на першій лінії підняти на 2000 грн. Мінімальна доплата повинна становити 12000 грн для кожного військовослужбовця", - розповів Петро Порошенко.

Також президент зазначив, що на тисячу повинні підвищити доплати на другій лінії, її рівень повинен бути доведено до 5500 гривень. Він також заявив, що українським морякам, які захищають Азовське узбережжя, під час виходу в море на бойові операції потрібно забезпечити таку ж доплату, як бійцям на першій лінії.

Крім того варто відзначити, що днями єдина жінка в команді Володимира Зеленського розкрила делікатні подробиці про свою роботу. Так в одному з інтерв'ю знаменитість розповіла журналістам про свою зарплату в найбільшій гумористичній компанії України.

Під час бесіди Олена Кравець не захотіла називати конкретні цифри. Тим більше, що її розмір гонорару постійно змінюється. Актриса поділилася, що зарплата "кварталівців" залежить від кількості концертів команди. Чим більше гумористи виступають на сцені, тим більше отримують грошей.

"Скажімо так, мені достатньо для щастя, але хочеться більше", — підкреслила актриса.

Нагадаємо, підвищення пенсій у березні торкнеться далеко не всіх.

Як повідомляв "Знай.ua", кому не підвищать пенсію з 1 березня.

Також "Знай.ua" писав, що студент "Могилянки" купив диплом за 350 доларів.

На скільки зростуть зарплати в Україні у 2019 році, Цифра