З понеділка, 4 березня в Україні очікується відчутне потепління. Температура не опускатиметься нижче нуля навіть вночі в більшості областей.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Традиційно найтепліше буде у західних областях. Так, У Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областях очікується до +13 градусів, вдень до +5 градусів вночі.

У Житомирській, Київській та Чернігівській області максимальна денна температура становитиме +8, однак будуть йти дощі. Також опади прогнозуються в Черкаській, Сумській, Харківській та Луганській областях. В Донецькій області, Дніпрі та Запоріжжі прогнозується +6...+8.

На півдні країни буде мінлива хмарність без опадів і до +10 градусів. Вночі в Одеській, Миколаївській, Херсонській області та в Криму будуть невеликі заморозки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У понеділок в Києві буде хмарно, можливі дощі. Вночі температура буде коливатися від -1 до +1 градусів, а вдень від +5 до +7 градусів.

За даними Укргідрометцентру 4 березня в результаті відлигу на високогір'ї Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Раніше повідомлялося, що згідно з прогнозом експертів, 8 Березня очікується прохолодна погода, але без морозу, можливий невеликий дощ. Горбань зазначив, що сльота і вогкість протримаються до 7 - 10 квітня, а після цього середньодобова температура перевищить +10 градусів.

Потім в країні почне теплішати, а всі весняні опади випадуть до 15 травня. З-за цього цьогорічна Пасха (28 квітня) може бути дощовою. Погожі теплі дні настануть лише за два тижні до кінця весни.

Нагадаємо, синоптик подарувала українцям надію на весну. Практично всю вологу, дощі і сніг, отримає в неділю північна половина Європи.

Як повідомляв Знай. ua, погода на травневі свята: відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай. ua писав, що принесе українцям весна 2019: синоптики шокували новим прогнозом. Погожі теплі дні настануть лише за два тижні до кінця весни.