Перехід на українську сторону Світлани Дрюк - головної героїні російського пропагандистського фільму "Ополченочка" - не є чимось незвичайним.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook терорист Ігор Гиркин.

Ігор "Стрєлков-Гіркін"
Ігор "Стрєлков-Гіркін"

"Засмучуватися особливо не варто - нічого страшного в одиничній зраді немає. Але повісити дану істоту за зраду - при випадку буде абсолютно необхідно. Не з помсти, а щоб іншим неповадно було і військовий закон (на якому тримається будь-яка армія) дотримати". Ігор Гиркин

Крім того, терорист вважає, що подібний випадок говорить про "розчарування суспільства і його героїв у своїх колишніх ідеалах".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, так званий танк-привид знищили разом ще з сімома танками Т-72 поблизу міста Торез Донецької області українськими партизанами.

Українські бійці знищили російський танк Т-72Б3 "Привид". Військова техніка була доставлена на територію Донбасу з метою "випробувань". Про це українським розвідникам повідомила перебіжчиця Світлана Дрюк, йдеться в сюжеті ТСН. Дрюк воювала проти України з 2014 року, а тепер передумала і перебігла на інший бік. Тепер вона "за" Україну.

За її словами, танк був доставлений в Україну особисто капітаном ЗС РФ Юрієм Прилуцьким. Перебіжчиця каже, що це був "кращий танк в батальйоні".

Нагадаємо, російська "Ополченочка" здалася Україні та готова свідчити в Гаазі.

З території окупованого Донбасу українська контррозвідка вивела заступника командира полку "ДНР" Світлану Дрюк. Вона працювала під позивним Вітерець. Про неї росіяни зняли пропагандистський фільм "Ополченочка", його вихід на екрани анонсували на 9 березня.

У минулому році в районі колишнього Тореза стався вибух, в результаті якого було знищено 8 танків Т-72, що належать незаконному збройному формуванні "11 полк ДНР". Вона в ньому служила.

Також портал Знай.uа писав, що небо над Донецьком розірвали вибухи, люди налякані.