Українці вже звикли до божевільних витівок представників "ЛНР", проте ця новина шокує вас не на жарт.

У мережі з'явилася інформація про те, що агентство "Луганськінформцентр" оголосило про випуск фільму, який був створений на основі зйомок з республіканськими МВС, МНС, МГБ, Мінкультурою, а також Народною міліцією.

Поклонська

Однак на цьому сюрпризи від окупантів не закінчилися. Свої акторські здібності вирішила перевірити всім відома Поклонська — депутатка Державної думи Росії, екс-прокурорка Криму, уродженка Луганської області. Саме вона виконала головну роль у художньому фільмі "ЛНР2 "Ополченочка".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Поклонська, відповідно до сюжету, грає саму себе. Вона коментує під час брифінгу в агентстві в 2016 році ситуацію в Донбасі.

Відомо, що робота над цим божевільним проектом, за словами помічника режисера і сценариста фільму Бориса Табачника, почалася ще в листопаді 2016 року.

У свою чергу, генеральний продюсер фільму, директор кінокомпанії "Лугафільм" Роман Розум додав:

Ми знімали танкові бої, бої між ЗСУ і нашими сполуками, нам довелося часом реконструювати битви на Світлодарській дузі, зробити величезну роботу.

Зараз же, за словами Розуму, творча група буде займатися постпродакшеном.

А що ви думаєте про таку "творчість" окупантів?

Нагадаємо, днями в Росії оскандалились нелолугим плагіатом на Україну.

Як повідомляв Znaj.ua, співробітники Служби безпеки України блокували спроби спецслужб країни-агресора дестабілізувати ситуацію в Україні через кримінальні угруповання, які підконтрольні "злодіям в законі" в РФ.

Також Znaj.ua писав про те, що на Донбасі ліквідували відомих сепаратистів з позивними "Реал" та "Сирена".