У мережі сміються із заклопотаності ватажка "ЛНР" Леоніда Пасічника продажем курятини.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що так званий керівник "ЛНР" запланував створення у кожному районі окупованого Луганська магазинів із продажу курятини.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Нам необхідно організувати на території кожного району точки з реалізації нашої курки", – з дуже серйозним виглядом проголошує Пасічник.

Користувачі відразу ж взялись коментувати шалені бізнес апетити бойовика.

"Новий куромаршал", – написав один з них. "Сказав "…нашої курки" – це яку курку він мав на увазі, ту що з двома головами?", – додав інший користувач.

Разом з тим варто відзначити, що російський найманець Ігор Гіркін (Стрєлков) вчергове присвоїв собі "українські лаври", цього разу він навішав росіянам порцію локшини про Одесу.

Терорист заявив, що тільки завдяки його диверсійної групи сепаратисти Донбасу змогли провести незаконний "референдум" про створення "ДНР".

Відповідаючи на запитання, чому в Одесі і в Харкові не відбулися подібні "референдуми", Гіркін відповів, що їх не було кому захищати.

"Насправді "референдумів" в Харкові та Одесі не було тільки з тієї причини, що не було кому їх захищати", - розповів бойовик.

За словами терориста, саме його диверсійна група зуміла забезпечити силове прикриття "голосування" в Донецькій області.

"У Донецьку, якби наші групи не зайшла, моя, конкретно, то, напевно, все б сталося по харківському або одеському сценарієм", - підкреслив він.

Гіркін додав, що диверсійний рейд на Донбас в квітні 2014 року був для нього не єдиним варіантом: розглядалася ідея вторгнення російських бойовиків в Одеську область.

"У мене був вибір: йти на Одесу або на Донецьк. У мене були делегати з Донецька і були делегати з Одеси. Причому, вони зверталися не до мене особисто (мене тоді толком ніхто не знав), а до Аксьонова, а Аксьонов їх переправляв до мене. мене трохи ні на колінах благав представник Одеси йти на Одесу. Але вибачте, маючи такі крихітні сили, діяти далеко від російських кордонів, я не наважився .... ", - повідомив він.

Нагадаємо, українські воїни пішли в атаку на загарбників.

Як повідомляв "Знай.ua", "ополченочка" Дрюк здалася Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Нємцов напророчив Путіну долю Гітлера за день до власної смерті.

Марина Корнет – не єдина родичка бойовика, яка живе на Харківщині