Недалеко від міста Вишгород Київської області допитливі городяни знайшли незвичайну локацію. Відомо, що ці місця прозвали "місцевою Антарктидою". Зима вже пішла, прийшла весна, а льоди з цих місць не йдуть.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які розмістили у соцмережі Facebook учасники спільноти Вишгородського району.

"Крижані терикони. Київське море в бік Лебедівки. Тільки тс-с-с. Всім потім скажете, що з'їздили на пару днів до Антарктиди", — написали автори публікації.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що на YouTube з'явилося шокуюче дослідження, яке може повністю перевернути історію. Користувач з ніком MrMBB333 за допомогою сервісу Google Earth виявив в льодах Антарктиди "підводний човен Гітлера". Блогер стверджує, що довгий час вивчав в мережі зовнішні характеристики субмарин Третього рейху. Йому вдалося знайти схожість між ними і формою води у місці дослідження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Антарктиді розлом льодовика Бранта призведе до утворення айсберга величезною площею 1700 квадратних кілометрів. Гігантський айсберг розміром близько 1700 квадратних кілометрів, тобто приблизно як два Нью-Йорка, відділяється від шельфового льодовика Бранта в Антарктиді. Про це повідомляється на сайті NASA.

"Розлом льодовика Бранта призведе до утворення айсберга, площею, яка в два рази перевищує площу Нью-Йорка. Невідомо, як його відділення відіб'ється на майбутніх наукових дослідженнях і присутності на льодовику людей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, біолог створив пристрій для пошуку інопланетного життя: результати вражають.

Як повідомляв Знай.uа інопланетна аварія: в Антарктиді виявили зруйнований неопізнаний об'єкт.

Знай.uа писав, історія українця, який разом з видатним Робертом Скоттом підкорив Антарктиду.

Дивіться відео по темі: