Під час похоронної відправи у львівському храмі загиблого на Донбассі бійця ВСУ Богдана Слободи виявилося, що в труні знаходиться тіло іншої людини. Про це пише "Варта1".

Як повідомляється, у п'ятницю, 8 березня, в храмі святого Петра у Львові трапився моторошниц казус. Під час відправи 21-річного українського героя, воїна ООС Богдала Слободи, присутні відкрили труну і виявили, що в ній лежить тіло невідомого чоловіка.

Священик, тим не менш, не припинив таїнство і заявив, що в будь-якому разі має відправити покійника.

Вбитій горем матері молодого бійця стало погано через інцидент і їй довелося викликати "швидку".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після церемонії тіло невідомого чоловіка відвезли назад у морг. Як виявилося пізніше, трагедію оточувало ще більше плутанини: на похоронному хресті Богдана виявилося чуже по-батькові.

Раніше повідомлялося, що українка вразила країну мужнім вчинком на Донбасі.

22-річна Катерина, зовсім юна дівчина і майже дитина. Вона - військовий медик, на її рахунку сотні врятованих життів з початку подій на Донбасі. На перший погляд це - звичайна дівчинка. Тим не менш, вона служить в армії нарівні з чоловіками і не вимагає до себе особливого ставлення.

Тендітна і відважна дівчина родом з Кіровоградської області. Вона проходить службу в 57-й окремій мотопіхотній бригаді та постойнно знаходиться недалеко від передової.

"Я дуже різко реагую на кокетство, не люблю особливого ставлення до жінок в армії, тому спочатку доводилося пояснювати, що я приїхала виконувати свою роботу і не потребую в цьому особливого ставлення. Коли їздила додому, то дивилася на мирне життя, слухала порожні розмови, і люди здавалися такими далекими… Сусідка запитувала: "а не страшно?". Я відповіла: "А бути тут і не знати, що відбувається там, не страшно?",- каже військовий медик.

Нагадаємо, ВСУ потужно вдарили по окупантам у районі Ясинуватської автомобільної розв'язки.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленский Порошенко і Тимошенко показали, як повернути Донбас.

Також Знай.uа писав, легендарний моряк показав, чому Крим ніколи не буде належати Путіну.