В Дніпрі є чарівна блондинка маршрутниця Наталія Силка, від якої в захваті багато пасажирів. Деякі дніпряни навіть називають її унікальною жінкою і не перестають нею захоплюватися.

8 Березня Наталія спеціально зробила собі робочий день. Вона, як завжди буде їздити по 106 маршруту з ранку до пізнього вечора.

"Я дуже люблю свою роботу, мені подобається робити сюрпризи пасажирам. Кожне свято намагаюся якось зробити приємне для тих, хто їздить зі мною.

Тому 8 Березня вирішила працювати. Чоловік каже, що могла б зробити собі свято, а я хочу вийти на роботу. Дуже люблю її. Якщо ми дівчата не зробимо собі свято, нам його не зробить ніхто.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не хочу нікого образити, але ми самі творимо собі настрій на свято, я хочу привітати людей і подарувати їм частинку доброти", — розповіла Наташа.

За її словами, вона вже підготувалася до свята. Машина після автомийки — вимита і блищить. Разом з донькою і сином вже роблять штучні квіточки з паперу і ними прикрасять салон машини.

Крім того, всіх дівчат, жінок, мам і бабусь, які будуть їхати в маршрутці, Наталія обов'язково привітає — подарує цукерку.

"Хай і дрібниця, увага — це завжди приємно. Настрій на день забезпечено. Чому не зробити маленький сюрприз від душі. Зараз так не вистачає добра", — відверто розповіла Наташа.

Вона дуже вимоглива до себе, роботи і стежить за чистотою в салоні.

"Про те, що Наташа і в свято буде мати бездоганний вигляд — не сумніваємося. Коли вона все встигає — розумниця, красуня, двоє дітей, сім'я і робота нелегка.

На Новий рік, наприклад, вона була в костюмі Снігуроньки і вітала діток зі святом і дарувала їм цукерки.

На Хеллоуїн теж оригінально прикрасила салон машини і була в цікавому вбранні.

Просто захват і компліменти чудовій жінці", - кажуть постійні пасажири про Наталі.

Кореспондентка "Дніпровської панорами" писала про те, що в свята багато маршрутників намагаються скоротити робочий день з метою безпеки. У свята люди дозволяють собі різні вільності. В результаті можуть статися неприємні ситуації.

Кореспондентка "ДП" запитала Наташу, може не ризикувати і відсидітися в цей день вдома, але отримали передбачуваний відповідь:

"У мене такого не може статися. Я завжди намагаюся по доброму залагодити будь-який конфлікт. Безумовно, трапляються неадеквати.

Можливо я або салон машини розташовують до спокою.

Я вважаю, якщо вирішувати проблему криком і скандалом, то нічого доброго з цього не вийде.

Добрим словом, якщо пояснити або попросити, то завжди все вийде.

8 Березня планую працювати з 6 ранку до 22-23 годин", — розповіла Наташа.

тараюсь бути людяною"

"Я обожнюю свою роботу. Дуже люблю її, вимоглива до себе і намагаюся, щоб у салоні завжди був порядок. Чистота в машині, це порядок на кухні. Можна сказати, моє обличчя. А для мене, як жінки це дуже важливо. Я сама завжди прибираю в машині і не можу дозволити собі возити людей в багнюці. Пасажири часто мені дякують, кажуть компліменти за роботу, порядок", — відверто розповіла Наталя.

За її словами, за кермом вона з 12 років.

"Тато — завзятий мисливець і рибалка. Він часто в дитинстві мене брав з собою, а коли йому ліньки було повертатися назад, просив мене їхати за ним.

Це тато навчив мене водити.

Я спочатку страшно сердилася, мені це не подобалося. А потім так полюбила машину, що не уявляю своє життя без неї.

Вже 3 роки працюю водієм маршрутки. До цього була звичайним диспетчером, але любов до машини зробила свою справу — і я перейшла у водії.

Мені моя робота дуже подобається. Я нею дорожу і не уявляю своє життя без машини.

Чоловік казав, що мене розпирає від подяки пасажирів. А мені дуже приємно почути дякую за роботу. Я намагаюся і з душею роблю свою справу.

Вже точно скажу, що порядок в салоні у мене буде завжди, і я ніколи не ображу пасажира просто так", — поділилася своїм життєвим кредо симпатична блондинка.

Нагадаємо, українці звернулися до президента Петра Порошенка і вимагають переглянути норми покарання водіїв, якщо в ДТП винні пішоходи.

Раніше портал Знай.uа писав, що на Вінничині юний мажор намагається уникнути відповідальності за криваве ДТП, яке відбулося 2 березня.м