Россия збільшила свої зусилля в Україні з наближенням президентських виборів в Україні. Відповідні висновки зробили розвідувальні служби США в недавньому звіті.

Наголошується, що на даний момент Кремль прагне застосувати всі інструменти, щоб скористатися хитким станом економіки Києва, широкої корупцією, кібер-вразливістю і громадським невдоволенням".

За інформацією, метою Кремля є перемога над Порошенка для того, щоб привести до влади менш антиросійський уряд.

Таким чином, західні дипломати часом висловлюють думку про те, що нинішній президент України є реальним шансом утримати Україну від всеосяжного впливу РФ. Однак його повільний темп реформ часто розчаровує українців.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Путіну не стільки важливо обрати кандидата, який буде дружньо налаштований до Кремля, як дати зрозуміти майбутньому президенту, що будь-яка відмова йти на поступки Кремлю може призвести до політичного краху.

Для кремля важливим є відновити вплив на Україні. Першочерговими завданнями є розрив відносин України з Міжнародним валютним фондом і дестабілізація країни.

Служба безпеки України має дані, що з початку виборчого сезону Росія вже витратила сотні мільйонів доларів для впливу і порушення ходу виборів в Україні.

Кремль має намір загострити політичну атмосферу, крім того, Росія активізувала кібератаки проти українських чиновників і Центрального виборчого ради України.

Нагадаємо, Клімкін показав, як Росія отруїла півострів. Клімкін розповів про реалії в Криму і про те, що чекає його жителів надалі.

Як повідомляв Знай. ua, Путін епічно облажався при розмові з ветераном. Путін зганьбився на зустрічі, неправильно підібравши слова "Нормальна посадка — це коли етапом в Магадан".

Знай. ua писав, що в Сирії знищили важливого путінського офіцера. Військовий воював на Донбасі і був командиром російського спецназу.