Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в четвер 14 березня. Весна постійно змушує нас змінювати легкі яскраві хусточки на величезні шарфи і навпаки. Зовсім недавно було +18 градусів, а тепер нічні морози. Пару днів тому вітер зривав дахи, а тепер тільки тиша і сонечко. Чого ж варто чекати від 14 березня? Знову сонце закриють хмари. Це буде атмосферний фронт, який прийшов з Польщі і пов'язаний з циклоном з півночі Franz. Тому знову в західні та північні області, а також на Вінниччину прийдуть хмари з опадами. А ось в Сумській області їх не буде. На півдні і в центрі в основному суха погода завдяки антициклону Gabi.

Вітер південних і несильний – 5-10 м/с, лише на Заході можливі пориви до 15 м/с. Вночі температура буде від +3 до -3 градусів, а вдень від +4 до +8 градусів. Однак тепліше в Чернівецькій, Закарпатській та Одеській областях – від +9 до +11 градусів.

У столиці сонце теж не буде видно за хмарами, а також є ймовірність невеликих опадів. Цієї ночі температура знизиться до -2 градусів морозу, а вдень від +6 до +8 градусів тепла.

В майбутньому самими приємними будуть неділя і понеділок, тому що прийде потепління.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тому нарешті можна буде почепити на носа темні окуляри і поміняти вовну навколо шиї, якщо не на шовк, то хоча б на бавовну. Словом, у неділю і не думайте сидіти вдома, обов`язково на вулицю - будуть безкоштовно роздавати в необмежених кількостях вітамін Д.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +8…+10, вночі 0…+2

Львів – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Рівне – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Житомир – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Вінниця – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Одеса – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Миколаїв – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Херсон – вдень +7…+9, вночі -1…-3

Сімферополь – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Чернігів – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Черкаси – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Суми – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Полтава – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Дніпро – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Запоріжжя – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Донецьк – вдень +5…+7, вночі -4…-6

Луганськ – вдень +5…+7, вночі -4…-6

Харків – вдень +5…+7, вночі -4…-6

Київ – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Також портал Знай.ua писав, весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.

Українці оговтуються від урагану