19 березня 2019 року в готелі «Київ» відбудеться публічне обговорення подальшого розвитку Києва з експертами, громадськими діячами та лідерами думок.

Майже кожен третій киянин сьогодні живе у злиднях - це ганебна ситуація, яка не тільки завдає шкоди розвитку столиці, але й гальмує економічний потенціал всієї країни.
Ситуація, яка існує зараз в столиці викликає величезну невизначеність для багатьох киян та інвесторів. Через нездатність сьогоднішньої влади комплексного та системного розвитку міста ми маємо лише розподіл фінансових потоків, що прикриваючись демократичними принципами знищують економіку столиці та країни в тому числі.

Житлова криза, відсутність модернізації інфраструктури, занепад малого та середнього бізнесу, відсутність інвестицій загрожують європейській столиці відставанням на століття від розвинутого Лондона, Берліна чи Брюсселя.

Ми повинні створити столицю, яка дасть кожній громаді (району) Києва реалізувати всі свої економічні та інфраструктурні можливості. Йдеться про прийняття нового підходу до економічного розвитку столиці. Це стратегія створення більш справедливого, інклюзивного міста з економікою, яка працює для всіх киян та інвесторів.

Століттями наше місто було європейським центром торгівлі та комерції. Місто було одним із центрів міжнародної торгівлі з Візантією, Скандинавією, Західною Європою, мусульманським світом. Історія підтверджує, що сьогодні Київ повинен стати не тільки опорною точкою європейської економіки, але і найкращим місцем для ведення бізнесу, заснування та розвитку нових компанії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наш підприємницький дух, невичерпні потенціал, динамізм та відкритість дають нам вирішальну перевагу над міжнародними конкурентами.

МУНІЦИПАЛЬНА СТРАТЕГІЯ КИЄВА повинна визначати, як ми можемо досягти та сприяти економічному зростанню, яке відбувається внаслідок зростання благополуччя киян.

МУНІЦИПАЛЬНА СТРАТЕГІЯ КИЄВА обговорить проекти, які жителі міста Києва вважають доцільними для розвитку свого міста у напрямках:

Урбаністика (житлові забудови): проекти по забудові Києва, що буде відповідати критеріям якості соціальної інфраструктури, екологічності, надійності забудовника, інклюзивності.

Освіта та культура: проекти по культурно-просвітницькій роботі серед киян з використанням новітніх освітніх програм.

Екологія: проекти по озелененню міста та екологічне перероблення відходів.

Спорт: спортивно-оздоровчі проекти направлені на профілактику захворювань серед осіб різних вікових категорій.

Благодійність: проекти які відповідають соціальним потребам міста.

Зареєструватися на захід: https://bitly.su/YbvkC1iD

Подати проект для участі: https://bitly.su/2t7D