У найближчу добу погоду в Україні визначатиме прохолодне і вологе повітря, багато регіонів не оминуть дощі. Але в деяких областях обіцяють значне потепління, подекуди повітря прогріється до +18 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко на сторінці в Facebook.

"Київ - основна зона атмосферного фронту вже минула, проте за фронтом ще є локальні ділянки дощиків", - написала синоптик.

У східних, західних областях та Приазов'ї очікується дощ, місцями з мокрим снігом, на решті території день пройде без опадів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, вночі в Україні, вдень місцями у західних областях пориви 15-18 м/с.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Температура вночі 0-5° тепла, вдень 7-12° тепла, в Карпатському регіоні та на півдні Одещини місцями 15-18°; в гірських районах вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

У Києві вночі місцями пройде невеликий дощ, пориви вітру 15-18 м/с. Вдень - без опадів, температура вночі 1-3° тепла, вдень 8-10°.

У понеділок, 18 березня, по всій території країни опадів не очікується, лише на крайньому заході вдень невеликий дощ. Вітер південний, 7-12 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, у східних та центральних частині місцями 0-3° морозу; вдень 12-17°, у східних областях та на крайньому заході близько 10°.

У столиці буде суха погода. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 14-16°.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди на тиждень та розповіли, які регіони заллє.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, стало відомо, яка погода чекає українців на Великдень 2019.

Раніше портал Знай.ua писав, що українців попередили про страшну стихію.

Дивіться: Що готує клімат українцям у 2019 році