Науковцям вдалось з’ясувати, що яєчня вбиває серце. До того ж, стало відомо, що чим більше людина їсть яєць, тим більше наближається до смерті, пише The New York Times.

Вся справа в холестерині

Про згубний вплив яєць суперечки неодноразово виникали і раніше. Однак нове дослідження підтвердило правоту "яєчних скептиків". ВЦього разу науковці зібрали дані шести великих досліджень, у яких взяли участь аж 30 000 чоловік. Середній період спостереження за любителями яєчні на сніданок становив 17 років.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ризик передчасної смерті

Як результат, з'ясувалося, що додаткові 300 мг холестерину в раціоні збільшували ризик серцево-судинних захворювань на 17%, а ризик передчасної смерті підвищувався на 18%.

В жовтку міститься близько 185 мг холестерину

Науковці визначили, що в одному великому яйці, в жовтку головним чином, міститься близько 185 мг холестерину. Кожна додаткова половина яйця в день асоціювалася з підвищенням ризику серцево-судинних захворювань на 6%, а ризику ранньої смерті - на 8%. Відтак, чим більше яєць споживає людина, тим вищий ризик серцево-судинних захворювань, ішемічної хвороби серця, інсульту, серцевої недостатності та передчасної смерті.

Нагадаємо, обдурили природу: японські експериментатори навчили чоловіків годувати грудьми.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також портал "Знай.uа" писав, скільки українці витратять на їжу у березні: повний список подорожчання продуктів. За другий місяць року в порівнянні з січнем подорожчало дві третини продуктів - це 22 найменування із соціального кошика.

Фахівці кажуть, що в лютому 2019 зросли в ціні всі види хліба, молочної продукції, борщового набору (за винятком моркви), макаронів, борошна, гречки, ячної і манної крупи, пшона, цукру, сала, ковбаси та риби.