Центр Києва заполонили сотні поліцейських, при цьому глушиться мобільний зв'язок

Поліція в центрі столиці

У неділю, 17 березня, в центр Києва почали стягувати підрозділи поліції. Найбільша їх кількість розташувалося біля Михайлівського собору. Станом на 9:00 на Михайлівській площі біля собору та на прилеглих вулицях чергували кілька сотень правоохоронців. Така підготовка пов'язана з виступом Петра Порошенка, який в 11:00 зустрінеться з виборцями.

Курс валют приготував неприємний сюрприз і змусив українців понервувати

Курс валют

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Національний банк України встановив офіційний курс валют по відношенню до гривні на 18 березня 2019 року. Так, долар "піднявся" на 30 копійок у порівнянні з попереднім банківським днем і зупинився на рівні 27,01 грн./долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора. При цьому євро теж послабив гривню, додавши майже 38 копійок.

Українець обурився тим, що ПриватБанк не дає можливості отримати зарплату

ПриватБанк

Приватбанк попередила клієнтів про те, що згідно з рішенням РНБО зобов'язаний ідентифікувати клієнтів і проводити аналіз фінансових операцій, які підлягають фінансовому моніторингу. Після нововведення на Приватбанк посипалися скарги клієнтів. Служба підтримки Приватбанку відреагувала на інформацію про виникнення проблеми при отриманні SWIFT платежу на картку клієнта банку. Клієнт поскаржився, що у нього вимагають надати довідку переселенця.

Українців обурила смерть відомого журналіста, викликана діями медиків

Смерть журналіста

Вранці мати Секунова звернулася до шеф-редактора видання Михайла Багінського, який домігся госпіталізації журналіста. До того часу Святослав вже перебував у важкому стані. Його доставили у 8 лікарню Києва на Оболоні: "Він вже був без свідомості і його помістили до реанімації з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД – на вихідних у столичній лікарні немає лікаря - узд. Через пару годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі".

Погода порадує українців, але далеко не всіх

Погода в Україні

У неділю, 17 березня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Як повідомляє "Укргідрометцентр", вдень погода по всій Україні буде по весняному теплою - до +16. Українців чекає суха погода з мінливою хмарністю. На Заході температура значно зросте до кінця вихідних, очікується від +12 до +16 вдень. Вночі стовпчик термометра опуститься до 0…+2. На півдні синоптики прогнозують +8…+16 вдень і +2…+4 вночі. На Сході та центрі України очікується +8…+10 вдень і 0…+2 вночі.