Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 18 березня.

Тисячі заробітчан опинилися у полоні: нещадна стихія руйнує все на своєму шляху, рятувальники ледве тримають оборону

За останню добу у Польщі рятувальники понад тисячу разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. Багато людей через зловісну стихію залишились без даху над головою.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Польщі пориви ураганного вітру протягом 16 березня принесли чимало біди – були повалені тисячі дерев, а з десятків житлових будинків зірвало дахи. Про це заявив представник прикордонної служби країни Павло Фронтчак.

Квартал 95 попрощався із Зеленським: відео

Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими і смішними номерами. Останнім став виступ коміків в суботу, 16 березня, ключовим та яскравим номером якого стала сценка, пов'язана з кандидатурою шоумена на головний пост країни.

У Меган Маркл діагностували страшне захворювання: Історія повторюється, і ми бачили, чим все закінчилося

Герцогиня Сассекская Меган Маркл завжди наперед продумує свої жести і емоції. Проте останнім часом вона сама не своя, наче перебуває в глибокій депресії і не має сил, щоб стримувати негативні емоції.

Останнім часом Меган почала показувати свої негативні емоції навіть у прямих ефірах. Під час дискусії в рамках Міжнародного жіночого дня в лондонському Королівському коледжі вона видала цілий ряд негативних емоцій, яких вистачило б на всі її попередні інтерв'ю разом узяті.

Яєчня смертельно небезпечна для людини: вчені розповіли страшну правду

Науковцям вдалось з’ясувати, що яєчня вбиває серце. До того ж, стало відомо, що чим більше людина їсть яєць, тим більше наближається до смерті, пише The New York Times.

Про які таємні бажання мовчать різні знаки Зодіаку: оргії, інтим на природі, перевдягання

З Овнами можна спробувати секс на кухні, у ванній, в деяких громадських місцях, на кшталт примірочної магазину. Ще одна фантазія Овна - стриптиз. Жінки-Овни з задоволенням станцюють його улюбленому, оскільки їм важливо захоплення, і отримані емоції гарантують бурхливий секс після танцю. Чоловіки-Овни також не проти побачити пекучий танець, який поступово розпалить їх пристрасть до найвищого градуса.