Герцогиня Сассекская Меган Маркл завжди наперед продумує свої жести і емоції. Проте останнім часом вона сама не своя, наче перебуває в глибокій депресії і не має сил, щоб стримувати негативні емоції.

Останнім часом Меган почала показувати свої негативні емоції навіть у прямих ефірах. Під час дискусії в рамках Міжнародного жіночого дня в лондонському Королівському коледжі вона видала цілий ряд негативних емоцій, яких вистачило б на всі її попередні інтерв'ю разом узяті.

Причиною тому можуть бути майбутні пологи або страшний стрес через негатив, який обрушився на неї. На одному з останніх прийомів Маркл відкрито висловлювала страх, невпевненість у собі і навіть огиду.

Відомо, що зараз герцогиня переживає сильний стрес і тиск з боку. В такій ситуації вона деколи відчуває себе зайвою і в ній вже не видно минулого впевненості в собі і своїх словах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Критика в бік Меган не припинилася навіть після пишного весілля з принцом Гаррі. Її досі відкрито критикують за відсутність знань про етикет і відсутності знань, а також за спрагу наживи.

"Історія принцеси Діани повторюється. Вона на сьомому місяці вагітності, але її ніяк не залишають у спокої і намагаються показати в поганому світлі так само, як це було з Діаною. Історія повторюється. І ми бачили, чим все закінчилося", - заявив нещодавно Джордж Клуні.

Нагадаємо, Меган Маркл і Принц Гаррі залишають королівські хороми. Меган Маркл готується зі своїм чоловіком до визначної події, тому їм потрібно нове місце.

Як повідомляв Знай. ua, Джордж Клуні розповів про диких подвиги принца Чарльза. Джордж Клуні знову підтримав близьку подругу Меган Маркл.

Знай. ua писав, що онука Єлизавети II засвітилася в компанії відомого мільйонера. Принцеса Беатріс залишилися останньою незаміжньою онукою королеви Єлизавети II.