За останню добу у Польщі рятувальники понад тисячу разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. Багато людей через зловісну стихію залишились без даху над головою.

Про це інформу.ть місцеві ЗМІ.

У Польщі пориви ураганного вітру протягом 16 березня принесли чимало біди – були повалені тисячі дерев, а з десятків житлових будинків зірвало дахи. Про це заявив представник прикордонної служби країни Павло Фронтчак.

стихія у Польщі

"В цілому, мова йде про тисячі зламаних і повалених дерев, які рятувальники повинні були прибирати з доріг, тротуарів і залізничних шляхів", - сказав він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Також Фронтчак зазначив, що вітром було пошкоджено або зірвано 103 даху, переважно на півдні Польщі, а рятувальники понад 1100 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди.

Нагадаємо, раніше стало відомо про загибель українського заробітчанина, який став жертвою зсуву на будівництві в Кракові. Трагедія сталася під час робіт бригади з 12 осіб біля однієї з міських визначних пам'яток – королівського замку на Вавелі. 45-річного українця поховало під будівельною конструкцією і купами землі.

Негода в Україні. В мережі показали наслідки ураганів

В Україні лютувала стихія. Шалений вітер валив дерева та стовпи. Такі інциденти трапляються по всій території країні вже призвели до трагедій. Через непогоду загинуло вже декілька людей.

урагани

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди на тиждень та розповіли, які регіони заллє.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, стало відомо, яка погода чекає українців на Великдень 2019.

Раніше портал Знай.ua писав, що українців попередили про страшну стихію.

Дивіться: Які сюрпризи готує погода українцям у 2019 році