Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 19 березня.

Синоптики налякали аномальною весною: на роботу в купальниках

Початок другого місяця весни прийде з прохолодною погодою, температура повітря знизиться на кілька градусів у порівнянні з березнем.

Про це розповіла співробітник кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів науково-дослідного метеорологічного інституту НАН України Вазіра Мартазінова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За її словами, з кінця березня - початку квітня слід чекати навіть заморозків уночі

Кравець заткнула за пояс Джамалу з Поляковою: варто боятися

Засновниця Жіночого кварталу" і учасниця "Вечірнього кварталу" порадувала шанувальників новиною, що стала однією з найуспішніших жінок України.

Олена Кравець потрапила в ТОП-100 за версією журналу «Новий час», зайнявши 89 місце, таким чином потрапивши в категорію "Шоу -бізнес".

Яке свято 19 березня: чого не можна робити в цей день

У православному церковному календарі це день вшанування пам'яті 42-х мучеників з міста Амморея – Костянтина та інших. Інші назви свята: «Костянтин», «Костянтинів день», «День кіл навколо колодязя», «Аркадій», «Марфа».

Святий Костянтин був воїном, яким жив в 9-му столітті. Після нападу сарацинів, Костянтин пішов з сану священика, щоб захищати від ворогів рідну місто Аммореї. Але його схопили разом з ще 41 захисником і привезли в Сирію.

"Людство не доживе до квітня": на метеориті, що впав під Красноярськом знайшли посланців Нібіру

Провидці, екстрасенси, уфологи та конспірологи не раз пророкували людству кінець світу. Проте, він так і не настав, всупереч всім очікуванням.

Але зараз експерти, як ніколи налаштовані на апокаліпсис і знаходять все нові підтвердження своєї правоти. Можливо люди так і не доживуть до квітня і вже в березні 2019 року ми побачимо смерть всього живого на планеті Земля. Всьому виною планета Нібіру, яка не перестає слати погрози з космосу.

Приватбанк нахабно "списує" гроші українців: перевірив картку – і посивів

Державний банк "ПриватБанк" "порадував" українців черговим повідомленням про здорожчання деяких послуг. Відповідний анонс з'явився на сайті Мінфіну у понеділок, 18 березня.

У повідомленні йдеться про додаткові комісії для клієнтів при переказі грошей на картки інших банків, згідно з діючими тарифами.