Монетизація субсидій в Україні: куди "живі" гроші спускають насправді

В Україні вже почалася монетизація субсидій. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що за такий короткий проміжок часу держава встигла "озолотити" українців-приблизно 350 мільйонами гривень. Головна мета монетизації субсидій — економія. Планується, що ті, хто отримує субсидії, будуть ефективніше споживати ресурси і залишати зекономлені кошти для своїх потреб.

виступ "Кварталу 95"
виступ "Кварталу 95"

Квартал 95 жорстко висміяв "мочилово" Зеленського: сци**ун, брехло і маріонетка Коломойського

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Актори студії "Квартал-95" показали пародію на телеканал "Прямий", висміявши спроби дискредитації кандидата в президенти, уродженця Кривого Рогу Володимира Зеленського. За словами колег актора, останнім часом на кандидата у президенти України Володимира Зеленського виливають стільки бруду, що вони не могли залишити це без уваги. Щоб показати всю неспроможність спроб дискредитації Зеленського, актори "Кварталу-95" зібрали "весь бруд в одному місці".

В Україні активізувалася нова схема шахрайства, постраждали тисячі власників карт: як вберегтися

За минулий рік в Україні зросли збитки банків від незаконних дій з платіжними картками найбільша кількість випадків відбувалася через інтернет. Про це повідомили у прес-службі НБУ.

Петро Порошенко і Нурсултан Назарбаєв
Петро Порошенко і Нурсултан Назарбаєв

Президент склав повноваження

У вівторок, 19 березня, стало відомо про те, що чинний Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв оголосив про відхід у відставку. Про це він заявив у телезверненні до громадян Казахстану.

"Я прийняв рішення припинити свої повноваження як президента", - сказав глава держави.

У липні Назарбаєву виповнюється 79 років. Він беззмінно очолював республіку з квітня 1990 року (до грудня 1991 го — як президент Казахської РСР), а майже рік до цього був першим секретарем ЦК КП Казахстану.

У Києві пролунав жахливий вибух: є жертви

У вівторок, 19 березня, у під'їзді житлового будинку у Дніпровському районі Києва стався вибух невстановленого предмета. Цю інформацію повідомив спікер Національної поліції Ярослав Тракало. Він зазначив, що інформація про вибух на вулиці Сулеймана Стальського надійшла до поліції о 17.45.