В одному з районів міста Москви на стіні хтось намалював величезне зображення Керченського мосту. Зображення вміщено серед житлових висоток.

Фотографію "творіння" опублікувала у своєму Твіттері відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим‏.

"Щоб не забували, де їхні грошики" прокоментувала знімок RoksolanaToday&Крим

Нагадаємо, Кримському мосту залишилось ще не довго, всі умови явно проти його існування

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше стало відомо, що розуміючи проблему з нестійкістю конструкції Кримського моста, російські окупанти вирішили встановити на підходах до залізничної частини мосту сканери, які зможуть просвічувати залізничні вагони з метою визначення типу вантажу і його маси.

Кримський міст на межі руйнування
Кримський міст на межі руйнування

Користувачі в мережі активно обговорюють нові фото Кримського мосту. На одному з них продемонстрований процес "ударного" будівництва залізничної частини мосту Путіна".

Раніше портал писав, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи. Про це заявив автор двох українських проектів Кримського моста, інженер-мостобудівник Георгій Росновский.

Кримський міст
Кримський міст

"Там дійсно геологічні умови дуже погані. Міцні грунти там знаходяться дуже глибоко, а палі потрібно забивати ще глибше, щоб вони могли вистояти. Плюс там дуже багато грязьових вулканів, що дуже погано впливає на опори. Та сама схема моста дуже невдала, він дуже низький і маленькі прольоти між опорами, що дуже погано в умовах проходу льоду, який буде поступово бити і розгойдувати опори", – повідомив Росновский .

Як повідомляв портал Знай.uа, Керченська протока стала справжнім кошмаром для кораблів, причому не тільки з причини численних російських корит з агресивним екіпажем, але й небезпеки, яка прихована від очей під товщею води.

Також портал Знай.uа писав, що Азовське море менш прісне, ніж Чорне, бо тут постійно є приплив прісної води з річки Дон, пояснює перший заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юсуф Куркчі.