В Кабміні визначилися з кількістю громадян, які підлягають призову на строкову службу у квітні-червні 2019 року. Відомо, що ця кількість дорівнює 18 тис 752 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційному сайті уряду.

Так, за інформацією чиновників, із загального числа призовників 9 тис. осіб буде спрямовано в Збройні сили України, 5 тис. 152 - в Національну гвардію, 4 тис. - в Державну прикордонну службу і ще 600 людей - в Державну спеціальну службу транспорту.

На проведення весняного призову Кабмін виділив 73,79 млн грн, з яких 35,4 млн грн – на проведення призов до ЗСУ, 20,3 млн грн - в Нацгвардію, 15,7 млн грн - в Держприкордонслужбу та 2,4 млн грн - в Госспецтрансслужбу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Міністр оборони України Степан Полторак
Міністр оборони України Степан Полторак

Варто нагадати, що з окупованих територій прийшла добра новина. Українські захисники продовжують кошмарити озвірілих "ополченців". У мережі з'явився відеозапис удару військових ЗСУ з позиції путінських бойовиків на Донбасі. Про це стало відомо завдяки повідомленням українського офіцера і за сумісництвом блогера Анатолія Штефана "Штірліца".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що м'яса додали по-максимуму, щоб не перебити смак гречки. Бізнесмени з Києва представили і запустили виробництво сухих каш, які, за їх задумом, повинні бути використані в сухпайках для українських воїнів.

Нагадаємо, українська "Стугна" в секунду стерла з лиця Землі лігво окупантів: відео.

Як повідомляв Знай.uа ліквідований Захарченко сплив у несподіваному місці: таким його ще не бачили.

Знай.uа писав, "не топив за Пороху": полковник розсекретив жорсткий контроль в ЗСУ, кожне слово - "під прицілом".